Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΔΕΝΤΡΑ ΟΙ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Κατά τη γνώμη μας, το βίντεο που ακολουθεί αξίζει προβολής, όχι τόσο για τις εικόνες του, αλλά για τα όσα ακούγονται μέσα σ' αυτό.

Τι ακούγεται; Ακούγεται μια εξαιρετικά προχωρημένη δικαιολογία για τα δέντρα που κόπηκαν και κάηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Σύμφωνα μ' αυτή την δικαιολογία, οι κορμοί και τα κλαδιά των δέντρων που βρέθηκαν στη μέση του δρόμου, ήταν αποτέλεσμα σφοδρής καταιγίδας (!!!???).

Ενώ σ' ότι αφορά την φωτιά  με την οποία κάηκαν κορμοί και κλαδιά, κατά την ομολογία ενός αλληλέγγυου την άναψαν οι ίδιοι οι για να ζεστάνουν τους αστυνομικούς που περίμεναν να φτάσουν στο σημείο!!!

Δεν ξέρουμε, αν η άποψη του αλληλέγγυου antigold εκπροσωπεί το σύνολο όσων συμπαρίστανται στους ντόπιους antigold, πάντως θα μπορούσε να εκληφθεί και ως ένα μικρό βήμα ή δείγμα αναβάθμισης της ταραγμένης σχέσης ανάμεσα σε antigold αλληλέγγυους και αστυνομικούς.

Τέτοιες πράξεις υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης είναι ευχάριστο να συμβαίνουν, πολύ περισσότερο ανάμεσα σε ετερόκλητες κοινωνικές ομάδες. 

Ευχόμαστε σε ακόμη καλύτερες μέρες ανάμεσα στις δυο πλευρές, αρκεί αυτή την ιδιόρρυθμη σχέση να μην συνεχίσει να την πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος με ότι συνεπάγεται αυτό.

Τέλος, ευχόμαστε να σταματήσουν να την πληρώνουν και τα δέντρα, καθώς ως φαίνεται αυτές οι συναντήσεις προκαλούν καταιγίδες και κεραυνούς εν αιθρία, που ούτε και οι πιο έμπειροι μετεωρολόγοι μπορούν να προγνώσουν.