Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΝΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΝΑΙ" ΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ


Με αφορμή το "ΟΧΙ" του δημάρχου Αριστοτέλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στα κλειστά γυμναστήρια Ιερισσού και Αρναίας, λόγω της χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός και την παρελκόμενη επιχειρηματολογία, που ακούστηκε και γράφτηκε, θυμηθήκαμε....

Θυμηθήκαμε ότι ο ίδιος ο Γιώργος Ζουμπάς ήταν ιδιαίτερα καυστικός εναντίον του προκατόχου του Γιάννη Μίχου, που παραιτήθηκε από το αξίωμα του για να ασχοληθεί με την εταιρεία του αφήνοντας το δήμο και το "κίνημα ανάπτυξης" στο κρύα του λουτρού, όπως έλεγε σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Θυμηθήκαμε δημοσιογράφο - ηχείο των θέσεων του συντονιστικού της Ιερισσού να δημοσιοποιεί ολόκληρο πόνημα στο οποίο χαρακτήριζε τον παραιτηθέντα δήμαρχο "Δούρειο Ίππο" στην καρδιά του κινήματος!

Επίσης, θυμηθήκαμε ότι το λογότυπο της εταιρείας του Γιάννη Μίχου, που λέγεται ότι είναι κορυφαία στον τομέα της μηχανοργάνωσης, βρίσκεται στην πίσω πλευρά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς και από την Αγιώνυμη Πολιτεία.


Παρά λοιπόν τις πικρίες και τις υποψίες των antigold, τίποτα όπως μας απέδειξε η ίδια η πραγματικότητα, δεν στάθηκε εμπόδιο στην προβολή και την πρόοδο της εταιρείας του πρώην δημάρχου και ενδεχομένως στον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η ανοχή και ο σεβασμός στην αξία της, μήπως θα ήταν καλό να γίνει αυτή η εταιρεία χορηγός στο πρωτάθλημα της άρσης βαρών, έτσι ώστε να μην χαθεί αυτό το τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός από τον τόπο και την νεολαία και τα ωφελήματα του από την τοπική οικονομία;

Ας το ξανασκεφτούν στο δήμο. Ίσως αυτή η εκδοχή να έδινε μια λύση στο αδιέξοδο!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επιλεκτική ανοχή των anti είναι συνώνυμο του φασισμού και του ρατσισμού, ας μην κρυβόμαστε.