Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: "ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ"

Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

Ο Δήμος Αριστοτέλη μια εβδομάδα μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει εξαιτίας της άρνησης του να δεχθεί τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος της άρσης βαρών, επειδή χορηγός θα ήταν η Ελληνικός Χρυσός εδέησε να βγάλει μια ανακοίνωση για το θέμα.

Στην ανακοίνωση γίνεται ξεκάθαρο πλέον το παράλληλο σύμπαν στο οποίο ζουν και κινούνται τα στελέχη της δημοτικής αρχής, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστηρίζεται ότι η πρόταση που έγινε προς το Δήμο από την Ομοσπονδία Άρση Βαρών για τη φιλοξενία των αγώνων και ότι επακολούθησε έπειτα από την άρνηση του Δήμου είναι μια καλοστημένη μεθόδευση, με στόχο αυτό το γεγονός να γίνει εμπόδιο στην τουριστική και αναπτυξιακή πορεία του δήμου (!!!).

Τα ισχυρίζεται αυτά ένας δήμος που έχει επιλέξει συνειδητά τον μπαχαλοτουρισμό για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Ένας δήμος που δείχνει το φιλόξενο πρόσωπο του μόνο όταν πρόκειται να έρθουν στην περιοχή antigold "αλληλέγγυοι" - κουκουλοφόροι, κατά το πλείστον, για να κάνουν πορεία προς το μεταλλείο των Σκουριών με τις γνωστές καταστάσεις που επακολουθούν κάθε φορά, που έχουν στόχο την πρόκληση της αστυνομικής καταστολής προς δόξαν επικοινωνιακής διασποράς του... αγώνα!


Όσοι τυχόν έχετε καιρό να γελάσετε με την ψυχή σας,  μπορείτε να το λύσετε πολύ εύκολα αυτό το ζήτημα, διαβάζοντας ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη εδώ.