Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΕ #SKOURIES


Το άρθρο που αναδημοσιεύουμε το αλιεύσαμε στην σελίδα του f/b "ΛΈΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΉ ΣΤΗ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ".

Μια κάτοικος της περιοχής καταγράφει με απλό και σαφή τρόπο την κλιμάκωση των επικοινωνιακών ψεμάτων και γραφικοτήτων, που διακινείται όλα αυτά τα χρόνια από την πλευρά των πολέμιων της μεταλλευτικής δραστηριότητας εναντίον του επενδυτικού έργου.

Φανατικοί κυνηγοί των μεταλλείων, που ενώ παριστάνουν τους οικολόγους και τους αυτόκλητους σωτήρες του περιβάλλοντος έχουν μετεξελιχθεί σε απηνείς διώκτες του στην κυριολεξία, με τα δεκάδες δέντρα που κόβουν και καίνε κυριολεκτικά γα την πλάκα τους σε κάθε κινητοποίηση που κάνουν στις Σκουριές.

Ακολουθεί το εξαιρετικό άρθρο της κατοίκου της ΒΑ Χαλκιδικής.

"Μετά το πέρας του αγωνιστικού τριημέρου στις Σκουριές,και στον απόηχο της τρομολαγνίας που απλόχερα σκόρπισαν οι (επιστήμονες) μισθωτοί των ΜΚΟ και πάσης φύσεως κόπροι, είναι άξιον απορίας πως ανα τακτά διαστήματα εφευρίσκουν λόγους και αιτίες για τα δεινά από την εξόρυξη.

Στην αρχή ήταν οι τόνοι σκόνης......ΑΚΥΡΟΝ

Στη συνέχεια τα νερά η μόλυνση κλπ...ΑΚΥΡΟΝ

Ήρθαν και τα αρχαία που θυμήθηκαν στην πορεία πράγμα που γνωστοποιήθηκε απ την ΕΧ..

Τώρα τρέχουν Αμίαντος Τρεμολίτης κλπ κλπ...

Αλήθεια με κεινα τα έρμα τα ζωντανά που ψόφησαν επειδή ήπιαν όλο το αρσενικό του νομού τι έγινε??

Συμπερασματικά λοιπόν οφείλουμε να παραδεχτούμε πως στα επικοινωνιακά τερτίπια και στη δημιουργία εντυπώσεων με ψέμα και προπαγάνδα παίρνουν άριστα..

Απόμειναν λοιπόν οι λίγοι ηγήτορες σκληροπυρηνικοί οι υπόλοιποι όπως φαίνεται είτε βαρέθηκαν είτε κουράστηκαν και κατά πως λέει η λαϊκή σοφία: "ΤΟ ΨΈΜΑ ΈΧΕΙ ΚΟΝΤΆ ΠΟΔΆΡΙΑ"!! 


Κάποτε και ο όχλος αντιλαμβάνεται πως ο υπερβάλλων ζήλος κάποιων, κάπου αποσκοπεί...."

Ρίψη μολότοφ μέσα σε δάσος και φωτιές για το... καλό του δάσους!!!