Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ TO ANTIGOLD ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ


Δεν έχει τερματισμό ο κατήφορος της απρέπειας, της μικροψυχίας και της εμπάθειας που χαρακτηρίζει τα troll της antigold κομπανίας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Συνέχισαν και χθές τις αήθεις επιθέσεις τους σε βάρος του προσώπου της Βούλας Πατουλίδου, θέλοντας έτσι να την "τιμωρήσουν", επειδή επιδοκίμασε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών την χορηγία της Ελληνικός Χρυσός, όπως και κάθε χορηγό, που επιβραβεύει την προσπάθεια όσων επιχειρούν να διακριθούν σε αθλήματα που είναι εξαιρετικά δύσκολα και δεν είναι τόσο εμπορικά μεν, αλλά έχουν προσφέρει τεράστιες επιτυχίες δε, στον Ελληνικό αθλητισμό.

Αυτό βέβαια που καταφέρνουν με εξαιρετική επιτυχία είναι να εκτίθενται, καθώς καταπιάνονται με θέματα στα οποία το έχουν τερματίσει με την υποκρισία τους στην κυριολεξία, όπως για παράδειγμα με τον "υπερπατριωτισμό" που τους διακρίνει.

Μετά από τα μαθήματα antigold πατριωτισμού οι εισαγωγείς των πλείστων όσων ξένων ΜΚΟ και δυσφημιστές της Χαλκιδικής σε 5 πόλεις της γερμανίας με χρήματα της γερμανικής κυβέρνησης, μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν και σεμινάρια αντι - ντόπινγκ...!

Μην γελάτε... Αυτά συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει φραγμός στην γελοιότητα και κυρίως καθαρό μυαλό.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από πορεία δήθεν οικολόγων στις Σκουριές στις 24 Νοεμβρίου 2014.

Είναι ένας επιπλέον καθρέφτης της νοσηρής antigold νοοτροπίας, που κάποιοι επιχειρούν να περάσουν ως πρότυπο στα παιδιά μας.