Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ?


Ο Γιώργος Ζουμπάς εξακολουθεί στο δημόσιο λόγο του να μιλάει σαν εκπρόσωπος του antigold συντονιστικού της Ιερισσού. 

Προχθές στο Atlas TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σμυρλή είπε ότι πρέπει να ελεγχθεί διαχρονικά η νομιμότητα της μεταλλευτικής επένδυσης στη ΒΑ Χαλκιδική.

Επί της ουσίας, για πολλοστή φορά δια στόματος Ζουμπά, επιχειρείται η, έμμεση πλην σαφής, αμφισβήτηση των 21 αποφάσεων του ΣτΕ επί των ζητημάτων που επινόησαν πολέμιοι της μεταλλευτικής δραστηριότητας και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας απέρριψε πανηγυρικά και εξ ολοκλήρου.

Που και να τους είχε δικαιώσει το ΣτΕ τους antigold έστω μια φορά; Πόσες επιπλέον αερολογίες θα ακούγαμε και με πόση μεγαλύτερη ένταση από τους ίδιους και από τα ενσωματωμένα antigold MME; 

Ο Γιώργος Ζουμπάς δείχνει ότι δεν βλέπει τους δημότες με το ίδιο μάτι. Αυτή η ιδιότυπη ματιά του, ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος εκλέχτηκε σαν δημοτικός σύμβουλος και όχι σαν δήμαρχος, όπως τον ανάγκασαν οι εξελίξεις που δρομολόγησε η παραίτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Κίνημα Ανάπτυξης" Γιάννη Μίχου.

Ωστόσο, ο Γιώργος Ζουμπάς δείχνει ότι δεν έχει και καμία διάθεση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, έτσι ώστε να εκπληρωθεί η βασική προεκλογική δέσμευση της παράταξης για επαναφορά της κοινωνικής συνοχής στο δήμο, που κατά τα λεγόμενα των στελεχών της διατάραξε η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Επικρατεί ένας διάχυτος ρατσισμός σ' όλα τα επίπεδα. Το είδαμε στα βίντεο τουριστικής προβολής του δήμου. Το αντιμετωπίσαμε με τον "κόφτη" στην διαδρομή του ποδηλατικού αγώνα δρόμου, όπου για το τμήμα από την Ιερισσό μέχρι το Παλαιοχώρι ξεχάστηκε η Μεγ. Παναγία, ενώ για το τμήμα της διαδρομής από την Ολυμπιάδα μέχρι την Ιερισσό σβήστηκε το Στρατώνι.

Ενδεικτική είναι δήλωση του γ.γραμματέα στου σωματείου εργολάβων και υπερεργολάβων του δήμου Αριστοτέλη στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη", όπου έκανε λόγο για εκδικητική συμπεριφορά του δήμου απέναντι σε όσους εργολάβους απασχολούνται με το κατασκευαστικό κομμάτι της επένδυσης. 

Και ο Γιώργος Ζουμπάς συνεχίζει τον μονοδιάστατο σκοπό του. Την προσεχή Κυριακή θα λάβει μέρος σε μια νέα αποστειρωμένη αντιμεταλλευτική ημερίδα στο Σταυρό Θεσσαλονίκης, ως δήμαρχος Αριστοτέλη. 

Τουλάχιστον να κρατούσε τα προσχήματα και να δήλωνε εκπρόσωπος του συντονιστικού της Ιερισσού. Δικαίωμα του και μπράβο του...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποτε θα μιλησει ο Ζουμπας σαν τι; Σα δημαρχος ολων; ΧΑ ΧΑ!