Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: "Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"


Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγη ώρα τα σωματεία εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας. 

Σ' αυτή την ανακοίνωση οι εργαζόμενοι ξεκαθαρίζουν, πως η σκληρή κριτική, που άσκησαν στην αμέσως προηγούμενη ανακοίνωση τους εναντίον του Γιάννη Μυλόπουλου, είχε σαν αποδέκτη εκείνον και τις δηλώσεις που έκανε σε βάρος του μεταλλευτικού έργου και κανένα άλλο. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση που μόλις μας εστάλη. 

Χαλκιδική, 13 Μαΐου 2016,

Ανακοίνωση

"Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση μας και τα ερωτήματα που προέκυψαν σε κάποιους δημοσιογράφους θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Η σκληρή κριτική που ασκήσαμε στον κ. Μυλόπουλο για τις δηλώσεις τους εναντίον της μεταλλευτικής δεν κρύβει καμία κόντρα, επίθεση ή πολεμική διάθεση εναντίον της κυβέρνησης.

Αν υπήρχε κάποιο θέμα με την κυβέρνηση ή με τα εμπλεκόμενα υπουργεία θα το είχαμε θέσει δημόσια χωρίς φόβο ή αναστολές.  Όμως η συνέπεια και ο σεβασμός που έχουν επιδείξει απέναντι μας κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες έχουν επιτρέψει την διάνοιξη ενός δίαυλου επικοινωνίας. 

Πόσο μάλλον όταν πριν λίγες μέρες προηγήθηκε μια υπουργική έγκριση που δίνει ξανά την ελπίδα σε 600 ακόμη συντοπίτες μας για εργασία και προκοπή.

Επομένως,  τα σενάρια που κάποιοι έσπευσαν να χτίσουν είναι φτιαγμένα στην άμμο.

Σ΄ ότι έχει να κάνει με τον κ. Μυλόπουλο ξεκαθαρίζουμε πως δεν μας ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα του ή πολιτική ιδεολογία του. Αυτό που θέλουμε από τον κ. Μυλόπουλο και κάθε άλλον με τις αντιλήψεις και τις πρακτικές του κ. Μυλόπουλου είναι να είναι πολύ προσεχτικός από εδώ και στο εξής, πριν μιλήσει για πράγματα που μας αφορούν και έχουν να κάνουν με το μεροκάματο και την ίδια μας τη ζωή.

Τίποτα περισσότερο. Τίποτα λιγότερο."


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι παρασιτικοί κηφήνες αντέχουν μόνο τη μάσα. Την κριτική δεν την αντέχουν. Είναι πολύ υπεράνω...για κριτική!