Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Γ. ΖΟΥΜΠΑΣ: "ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ" (ΗΧΗΤΙΚΟ)


Ανέλπιστα αληθινός και ακριβής ήταν ο Γιώργος Ζουμπάς σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Κόκκινο 105,5". 

Αναφερόμενος στην επίσκεψη 300 Αριστοτελιστών από 40 χώρες του εξωτερικού την περασμένη εβδομάδα και την ξενάγηση τους στα Αρχαία Στάγειρα από τον αρχαιολόγο Κώστα Σισμανίδη είπε πως: 

"ήταν όλοι τους ενθουσιασμένοι που βρίσκονταν στην Ελλάδα, την πατρίδα του Αριστοτέλη και με τη φύση που περιβάλλει την περιοχή, χωρίς την ανακοίνωση για τον τάφο του".


Με πολύ απλά λόγια, οι ξένοι επισκέπτες δεν αντίκρισαν καμία περιβαλλοντική καταστροφή ή ρύπανση, όπως υποστηρίζει πολλές φορές σε δηλώσεις του, τόσο ο Γιώργος Ζουμπάς, όσο και ενσωματωμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι στο antigold σύστημα. 

Το πλέον σίγουρο είναι ότι οι μελετητές του Αριστοτέλη ούτε που κατάλαβαν ότι υπάρχουν μεταλλεία στην περιοχή...

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, κατά την πάγια τακτική του antigold συστήματος, πως στο άμεσο ή προσεχές μέλλον δεν θα δούμε κάποιο "ψήφισμα - κόλαφο" ή "χαστούκι" με υπογραφή "World Members of the Interdisciplinary Centre for Aristotelian Studies", έτσι για τον εμπλουτισμό των ψηφισμάτων που κάνουν συλλογή και για την δέουσα επικοινωνιακή κατανάλωση.

Βέβαια, ο κ. Ζουμπάς δεν παρέλειψε να συνδέσει τον ευσεβή πόθο των πολέμιων της μεταλλευτικής με τις ανακοινώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα ο αρχαιολόγος Κώστας Σισμανίδης υποστηρίζοντας πως αυτές δικαιώνουν τις θέσεις των antigold για ματαίωση της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική...



Επιπλέον, ο Γιώργος Ζουμπάς τόνισε πως ο δήμος συμπαρίσταται πλήρως στην δικαστική περιπέτεια των 21 ατόμων, οι οποίοι την επόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο εργοτάξιο των Σκουριών στις 17 Φεβρουαρίου 2013.

Κάντε κλικ πάνω στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Ζουμπά.






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζουμπάς είπε στο Κόκκινο ότι το κατηγορητήριο είναι πολιτικά διογκωμένο. Είπε παλι τη μισή αλήθεια. Η πλήρης αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κολλέγια των αντί διόγκωσε το θέμα πολιτικά. Πρώτον για να επωφεληθούν πολιτικά και οικονομικά οφέλη οι επικεφαλής και δεύτερον για να σωθούν αυτοί που διέπραξαν βαρύτατα ποινικά κακουργήματα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά ο μη εκλεγμένος δήμαρχος παίρνει την θέση υπόδικων συμπολιτών του. Όταν εκδοθεί η όποια απόφαση τι προτίθεται να κάνει? Πάντως για να τους κάνει παρέα στα επόμενα επίπεδα διαβάθμισης αποκλείεται. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να ανταποδώσει την πριμοδότηση ψήφων με θεωρητική υποστήριξη. Το κακό όμως είναι ότι η ιστορία δεν είναι πλέον διαχειρίσιμη σε επίπεδο παρέας αλλά σε δικαστικό χώρο. Και ας μην ξεχνούμε ότι ο ιστορικός Δήμος Αριστοτέλη δεν είναι μαγαζάκι κανενός ευκαιριατζή!

ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζουμπάς είπε και μια εξίσου μεγάλη αλήθεια. Για την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουν οι ξένοι για τον μεγάλο φιλόσοφο μας και το έργο του. Ζητήματα που αμφιβάλω πολύ αν οι antigold τα σέβονται αληθινά με τους μισέλληνες που έχουν παρεισφρύσει στους κόλπους τους και οποίοι εκτός από την Ελλάδα, μισούν την ιστορία και τον πολιτισμό της.
Είμαι εξίσου σίγουρος ότι και η ξαφνική αγάπη τους για τον Αριστοτέλη θα διαρκέσει όσο θα διαρκέσει η προσδοκία ότι μ' αυτή την ανακοίνωση μπορεί να σταματήσει το επενδυτικό έργο στα μεταλλεία. Φευ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι antigold βγαίνουν σε φιλικά ΜΜΕ λένε τις πιο σοβαρές αλήθειες.