Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΣΙΡΩΝΗ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ & ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Περιοδεία σε Φωκίδα, Φθιώτιδα, Πιερία και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει από το  Σάββατο 11/6 έως και την Τρίτη 14/6, ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, ενώ επίσης θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση σε εκδηλώσεις στην Λαμία και στο Λιτόχωρο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11/6 στις 21:00 ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στα εγκαίνια της 50ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Την Κυριακή, 12/6 στις 11:00πμ, ο Γιάννης Τσιρώνης θα εγκαινιάσει το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου.

Τη Δευτέρα 13/6 στις 10:30πμ, ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος θα συναντηθεί στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, προκειμένου να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα που εφάπτονται των αρμοδιοτήτων του ΥΠΕΝ.

Στις 13:00 της Δευτέρας, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με φορείς, ενώ στις 16:00μμ θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου.

Την Τρίτη 14/6 στις 11:00πμ, ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος θα έχει συνάντηση στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, θα ακολουθήσουν διαδοχικές συναντήσεις με πολιτικούς και τοπικούς φορείς, ενώ στις 14:30μμ θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της Περιφέρειας.

Τέλος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 16:30, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Δελφών, Θανάση Παναγιωτόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Αν. Υπουργός θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και πολιτικούς παράγοντες, ενώ θα συναντηθεί και με μέλη των τοπικών κινήσεων των Οικολόγων Πρασίνων.

Επίσης θα πραγματοποιήσει αυτοψία σε περιοχές με περιβαλλοντικά ζητήματα προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία διευθέτησής τους.

Τέλος, έπειτα και από την ψήφιση του νέου Νόμου για τους Δασικούς Χάρτες, ο Γιάννης Τσιρώνης στα πλαίσια της περιοδείας του θα επισκεφτεί τις Διευθύνσεις Δασών της Θεσσαλονίκης, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας.

Αναδημοσίευση από typosthes

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές πολίτες έχετε γράψει γιατί δεν έρχονται οι υπουργοί στη Χαλκιδική για να εξακριβώσουν το τι ισχύει και τι όχι.Το ότι Τσιρώνης και Σκουρλέτης δεν έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα τις Σκουριές είναι και δείγμα υγείας. Μην το παίρνετε στραβά.Εμπιστεύονται τις υπηρεσίες του υπουργείου που εγκρίνουν τις μελέτες και τις άδειες.

Ανώνυμος είπε...

Σωστος εισαι φιλεμου