Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ "ΕΙΔΕ" ΕΡΗΜΟ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ

Πω, πω, πω  μια... έρημος στις Σκουριές!!!

Περίφημης  προβολής και διαφήμισης "έτυχε" η ΒΑ Χαλκιδική από δημοσιογράφο της Κρατικής Ραδιοφωνίας.

Όπως μας ενημέρωσαν φίλοι αναγνώστες σε ραδιοφωνική εκπομπή του 1ου προγράμματος στις 7 το πρωί και ενώ διεξάγονταν συζήτηση μεταξύ δημοσιογράφων για ερημοποίηση διανθισμένη με προγνώσεις και φόβους για έλλειψη βροχών το φετινό καλοκαίρι, αίφνης ένας απ' αυτούς έκανε λόγο για φαινόμενο ερημοποίησης στο όρος Κάκαβος και πιο συγκεκριμένα στις Σκουριές!!!

Ο... καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος δεν έμεινε εκεί. Κάλεσε τους ακροατές να επισκεφτούν την περιοχή της ΒΑ Χαλκιδικής για να δουν από κοντά την έρημο!!!


Δυο τινά ισχύουν για τον εν λόγω δημοσιογράφο. Ή δεν έχει επισκεφτεί την περιοχή μας ή την επισκέφτηκε φορώντας antigold παραμορφωτικούς φακούς.

Σε κάθε περίπτωση θα τον παραπέμψουμε στις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργου Ζουμπά, όπου αναφερόμενος στην επίσκεψη των 300 ξένων και Ελλήνων Αριστοτελιστών στα Αρχαία Στάγειρα είπε επί λέξη:

"ήταν όλοι τους ενθουσιασμένοι που βρίσκονταν στην Ελλάδα, την πατρίδα του Αριστοτέλη και με τη φύση που περιβάλλει την περιοχή, χωρίς την ανακοίνωση για τον τάφο του".

Σε περίπτωση που δεν τον άκουσε τον Γιώργο Ζουμπά, ας κάνει κλικ ΕΔΏ για να τον ακούσει, τι λέει για την "έρημο" που εκείνος φαντάζεται.

Επίσης, για να έχει και μια ορατή επαφή με την πραγματικότητα τον καλούμε να δει το βίντεο που έφερε προχθές στη δημοσιότητα ή ίδια η Ελληνικός Χρυσός.

Ποιο "έρημος" στις Σκουριές δεν γίνεται...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδε αναγκαστικα ερημο στις σκουριες, γιατι αλλιως θα εβλεπε την
απολυση του!!!