Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΣ... ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΩΝ ANTIGOLD ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΘ


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το rthess Ελλήνες και ξένοι αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν στην υπαίθρια κατασκήνωση της οργάνωσης "No Border Camp" μέσα στις εγκαταστάσεις του ΑΠΘ κατέλαβαν τη νομική σχολή του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Το έκαναν, χωρίς να ζητήσουν κάποια άδεια από τις πρυτανικές αρχές, για να τις μετατρέψουν κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης τους χώρους της σχολής σε χώρο υγιεινής, καθώς αναμένονται πάνω από 1.000 κατασκηνωτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτή η ιδιότυπη "κατασκήνωση" θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου. Στη συνέχεια ένα μέρος αυτών των ακτιβιτστών, αν όχι το μεγαλύτερο, αναμένεται να έρθει στη ΒΑ Χαλκιδική για να συμμετάσχει στην 10ήμερη "κατασκήνωση" των antigold στον Κάκαβο,.

Φανταζόμαστε ότι η έλευση τους θα χαροποιήσει αφάνταστα τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού

Αντίστοιχη  φανταζόμαστε θα είναι χαρά της δημοτικής αρχής και της Αντιπεριφέρειας Χαλκιδικής που με τις ευλογίες ή την ανοχή τους ο πανέμορφος τόπος μας μετατρέπεται  κάθε καλοκαίρι σε προσκυνηματικό βωμό του κινηματικού τουρισμού.

Έτσι μάλλον θα προκύψει η ανάπτυξη στην περιοχή μέσα από τον τουρισμό. Μακάρι να τους βγεί το όνειρο...

 Αν όμως δεν τους βγεί το... όνειρο, να έχουν τα κότσια να αναλάβουν και την ευθύνη, έτσι ώστε τα όποια σπασμένα να μην βαρύνουν και πάλι τον Έλληνα φορολογούμενο και δημότη. 

Να επιβαρύνουν εκείνους που απευθύνουν τις προσκλήσεις και τις αλληλέγγυες ΜΚΟ που αλιεύουν συμμετέχοντες για κινηματικό τουρισμό, ανά την υφήλιο, με το αζημίωτο!