Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ??? #SKOURIES


Ζητούμε συγνώμη από τον δημοσιογράφο M. Βοϊτσίδη, που όχι μόνο δανειστήκαμε αλλά και αλλάξαμε τον χρόνο του ρήματος "κάνω" στον τίτλο ενός πρόσφατου άρθρου του. 

Στον αρχικό τίτλο ήταν σε παρατατικό χρόνο: "Ποιος θα πληρώσει τη ζημιά που έκαναν στη Χαλκιδική και τους κατοίκους της οι επαγγελματίες του μίσους;".

Χρησιμοποιήσαμε ενεστώτα χρόνο  (κάνουν) για να προσδώσουμε την έμφαση στην τεράστια  ζημιά που συνεχίζουν να προξενούν αυτοί οι επαγγελματίες του μίσους.

Ενισχυτική προσθήκη αυτής της ζημιάς σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και της οικονομίας της ΒΑ Χαλκιδικής είναι και το νέο 10ημερο εκδηλώσεων αντιμεταλλευτικού μίσους, που ετοιμάζουν αυτοί οι επαγγελματίες, που σαν αποκλειστική απασχόληση έχουν την συντονισμένη δημιουργία παραπληροφόρησης, αναταραχής, σύγχυσης και φόβου.

Μέσα στις "αρμοδιότητες" τους είναι η στρατολόγηση νέων ανθρώπων και η χειραγώγηση τους στην διαλεκτική του ιδεολογικού μίσους, της ιδεολογικής τρομοκρατίας και της αντίστοιχης υπεροχής.

Έτσι ώστε όταν χρειαστεί να δράσουν αυτοί οι νεολαίοι να το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη ή ηθικό ενδοιασμό...

Τι κάνουν πολύ απλά αυτοί οι επαγγελματίες; Αποσυνθέτουν κάθε κοινωνία αργά, σταδιακά, μεθοδικά. Ο χρόνος είναι με το μέρος τους δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν!

Άλλωστε, η συστημική ασυλία και τα χρήματα που απολαμβάνουν για τέτοιες "δράσεις" δεν τελειώνουν ΠΟΤΕ!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα μικρό και συνάμα "επιτυχημένο" δείγμα της επίδρασης αυτής της διαλεκτικής σε νεολαίους που θέλει την πρόκληση ζημιών σε ξένη περιουσία και δη χώρο εργασίας προς αγωνιστική τέρψη ως "πτώση του φράχτη της ντροπής"...με αλαλάζοντα επιφωνήματα και χειροκροτήματα.

"Παιδεία", "πολιτισμός", "ανάπτυξη". Όλα αυτά μέσα σε μια εικόνα!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φορούν κουκούλες τα καλόπαιδα? Ο ΣΎΡΙΖΑ δεν έχει επικυρήξει τους κουκουλοφόρους?

ΟΒΕΛΙΞ (R)

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά ο ευεργέτης τους. Ο ΘΕΊΟΣ ΤΖΟΡΤΖ από το Αμέρικα!