Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ANTIGOLD ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ξενοδοχεία της Χαλκιδικής αγόρασαν τα φυτά και τα άνθη που χρειάζονται για τους αύλειους χώρους τους από το φυτώριο της Ελληνικός Χρυσός που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα.

Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός η.... διανόηση του antigold συστήματος αμέσως έθεσε σε εφαρμογή την επιχείριση διασποράς λάσπης με σκοπό να πλήξει τα ξενοδοχεία και να τρομάξει τους πελάτες τους, υποστηρίζοντας "ότι τα φυτά και τα λουλούδια που αγόρασαν είναι μολυσμένα"!!!

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν επιστημονικά πως γίνεται να είναι ένα φυτό μολυσμένο τη στιγμή που ανθίζει και ευδοκιμεί

Είναι γνωστό ότι το μόνο "οικολογικό" που ξέρουν να λένε οι antigold είναι το: "να κλείσει το μεταλλείο", ωστόσο η πραγματικότητα και η επιστήμη τους έχει αφήσει πολύ πίσω.

Αυτό το φυτώριο όμως που δυσφημούν από εμπάθεια και κόμπλεξ είναι το πρώτο χειροπιαστό παράδειγμα αποκατάστασης μεταλλευτικού χώρου. 

Είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα σε μια έκταση 100 περίπου με 2 εκατομμύρια είδη ριζών, στο οποίο απασχολούνται 30 άτομα πολλοί εξ αυτών δασολόγοι και δασοπόνοι, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασης το επίβλεψε το εργαστήριο δασικής εδαφολογίας του ΑΠΘ. 

Αυτά είναι τα δεδομένα της "μόλυνσης" των φυτών από το φυτώριο της Ολυμπιάδας. Οι αγαπητοί antigold μπορούν να λένε ότι θέλουν. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει και θα συνεχίζει να τους διαψεύδει πανηγυρικά! 

Δυστυχώς για την κοινωνία έτσι αντιλαμβάνονται την... αγάπη προς το περιβάλλον, την... αλληλεγγύη και το... σεβασμό στην ελεύθερη βούληση και θέση του συνανθρώπου. 

Ανεκδιήγητοι, όπως πάντα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεχθείτε και ένα σχόλιο μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Οι antigold με τα φυτά έχουν πολύ στενή σχέση και προφανώς καλύτερη άποψη.

Σαν τα δικά τους τα δέντρα και τα φυτά δεν έχει...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τους ταίζει για να έχουν ελεύθερο χρόνο για τέτοιου είδος πόλεμο;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και η alter λύση για αγορά και φύτεψη δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης με συνταγή Κάθριν.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι και γιατί δεν παρεμβαίνει η ένωση ξενοδοχείων χαλκιδικής; Η το κάνει μόνο για όσους είναι μέλη της και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να χαθούν...

Ανώνυμος είπε...

Πως να ασχοληθεί η Ενωση ξενοδοχείων Χαλκιδικής; Δεν της έχουν μείνει και πολλά μέλη. 100 μέλη της έφυγαν μέσα σε 2 χρόνια και κοιτάζει να πλευρίσει ξενοδοχεία της Ουρανούπολης και της Αμμουλιανής για να σώσει τα προσχήματα, που δύσκολα να σωθούν. Κατά τα άλλα φταίνε τα μεταλλεία για τον πρόεδρο της. Υποκρισία και διαστρέβλωση σ' όλο της το μεγαλείο!