Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Ο Γιώργος Ζουμπάς σε δηλώσεις του στο Βελγικό ειδησεογραφικό ιστολόγιο "Equal Times" φρόντισε να βάλει ένα ακόμη λίθο στο πύργο δυσφήμισης που έχουν χτίσει οι antigold σε βάρος της ΒΑ Χαλκιδικής, με "όχημα" την επένδυση χαλκού - χρυσού στα μεταλλεία Κασσάνδρας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο εκτελών χρέη δημάρχου προεξόφλησε, ότι σε λίγα χρόνια θα έχουμε "χτυπήματα" από εμφάνιση κρουσμάτων καρκίνου στην περιοχή (!!!???), αν δεν σταματήσει η μεταλλευτική επένδυση. 

"Γι' αυτό το λόγο η κυβέρνηση" τόνισε, ο πρόεδρος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου (σύμφωνα με το δημοσίευμα), "πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει την επένδυση".

Η σεζόν συνεχίζεται. Οι επαγγελματίες του τουρισμού περιμένουν νέες αφίξεις από την αγορά της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης και το Σεπτέμβριο για να καλύψουν τα κενά του Μαΐου και του Ιουνίου. 

Άλλος επιχειρηματίας ανακοίνωσε επένδυση 11 εκατομμυρίων ευρώ για την δημιουργία υπεροπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην Ουρανούπολη μέσα στο 2017 και ο Γιώργος Ζουμπάς σπεκουλάρει σε ξένο ΜΜΕ με "καρκίνους" και "θανάτους κατοίκων"...

Πραγματικά, ο εκτελών χρέη δημάρχου δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει και στον πλέον δύσπιστο, ότι όχι μόνο δεν έχει σχέση με τις συμβατικές υποχρεώσεις, που απορρέουν από τα δημαρχιακά καθήκοντα του, αλλά και ότι αδιαφορεί επιδεικτικά σ' ότι τον αφορά.

Δυστυχώς, ο Γιώργος Ζουμπάς δεν δείχνει να έχει σοβαρό ενδιαφέρον για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου. Οι δημότες έχουν πολύ σοβαρά παράπονά από την γενικότερη στάση του και την έλλειψη διάθεσης να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Δεν ασχολείται με τίποτα άλλο, πέρα από την ατέρμονη ιδεολογική εμμονή και εμπάθεια που κουβαλάει απέναντι στην μεταλλευτική, την οποία επειδή συν τοις άλλοις, το κόμμα του βρίσκεται στην εξουσία πασχίζει με την συνδρομή του, να την καταργήσει με το έτσι θέλω.

Αδιαφορώντας επιδεικτικά όμως, για τις χιλιάδες κατοίκων αυτού του δήμου που ζουν από τη συγκεκριμένη παραγωγική δραστηριότητα, που έβαλε και συνεχίζει να βάζει πλάτη μέσα στα πολύ δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Τα μεταλλεία μισεί. Δικαίωμα του. Όχι όμως κάνοντας χρήση του αξιώματος του. 

Με τον τρόπο του όμως κάνει πολύ κακό στην περιοχή, στην κοινωνία και στον επιχειρηματικό κόσμο της

Σ' αυτούς κάνει κακό και όχι στα μεταλλεία, όπως νομίζει, ή θέλει να νομίζει...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνημένα είναι αυτά από την αρχή μεταξύ τους. Ότι γίνει από τις ενέργειες Ζουμπά μέχρι και το 2017. Το 2018 μπορεί να επιστρέψει και ο σωτήρας Μίχος για να ξαναπουλήσει ενότητα ενόψει των εκλογών του 2019 και να κοιμήσει ξανά τα πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ζουμπάς είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, που δεν του επέτρεψαν να πάει στη συνέλευση της Στρατονίκης για τις καθιζήσεις. Έτσι μάθαμε. Συνεντεύξεις όμως σε αριστεριστές δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης βρίσκει πάντα το χρόνο για να δίνει. Δεν συζητάμε για εκδηλώσεις εναντίων των μεταλλείων και της εταιρείας. Τρέχει πρώτος. Τα προβλήματα μας μπορούν να περιμένουν.

Ανώνυμος είπε...

τι να καταλάβει από τουρισμό ο ζουμπάς και πως να ενδιαφερθεί για την αγωνία των επιχειρηματιών του κλάδου μας. Αυτό που τον νοιάζει είναι να κάνει συμμαχίες και να πληρώνει με συμβάσεις ή χορηγίες όσους μιλάνε ανοιχτά εναντίον της επένδυσης, άσχετα αν από πίσω λένε άλλα και κάνουν άλλα.
Ας ψάξει η αντιπολίτευση του δήμου σε ποιόν άσχετο με τον τουρισμό του τρίτου ποδιού ο δήμος έδωσε 70 χιλιάρικα για την προβολή του.
Ποιά προβολή όταν ο προβολέας και ο Ζουμπάς λένε τέτοιες βλακείες στα ξένα ΜΜΕ; Να σταματήσουν να μας δουλεύουν και να μας πίνουν το αίμα.