Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ: "ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ"


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Τα μπάνια του λαού φαίνεται τελειώνουν και το Συντονιστικό Ιερισσού δείχνει να επιστρέφει στην… αγωνιστική του καθημερινότητα, με μια “Αναφορά-Καταγγελία” που κατέθεσε για:

«την παράνομη ενέργεια του εκτελούντα χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης να βγάλει απόφαση για την καταστροφή δάσους των 132 στρεμμάτων από την «Ελληνικός Χρυσός». 

Για άλλη μία φορά η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια με τις ενέργειές της επέδειξε ότι ο ρόλος της δεν είναι η εφαρμογή των νόμων, όπως θα έπρεπε, αλλά η -με κάθε «κόστος»- εξυπηρέτηση παράνομων ενεργειών κάθε «επενδυτή» και ιδιαίτερα της Ελληνικός Χρυσός.

Με την υπ’ αριθμόν 32443/22-7-2016 απόφασή του λοιπόν, ο εκτελών χρέη Γενικού Γραμματέα αποφασίζει να υποκαταστήσει το Υπουργείο και να νομιμοποιήσει την κοπή άλλων 132 στρεμμάτων από την εταιρεία, ποντάροντας στο ότι δεν θα το αντιληφθεί κανείς».

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως οι καταγγέλλοντες μιλάνε για «βαθύ κράτος που στηρίζει την διαπλοκή και την διαφθορά»!!! και πρέπει «να ξηλωθεί και κάποια στιγμή να καθίσουν στο σκαμνί όσοι αποτελούν τα πλοκάμια του»!!!.

Ποιο είναι ρε παιδιά το βαθύ-κράτος που στηρίζει την διαπλοκή και την διαφθορά; Ο antigold ΣΥΡΙΖΑ;

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Πρόκειται για ένα χιλιοπαιγμένο επικοινωνιακό τερτίπι, μια προληπτική γκρίνια για το τίποτα. Απ΄ αυτές που συνηθίζει το antigold σινάφι για να διατηρεί ζεστή όσο και σφριγηλή την πολιτική σχέση που έχει αναπτύξει με την εξουσία.

Πλησιάζουν διάφορα ζητήματα και η θερινή ραστώνη, όσο να πεις προκάλεσε μια χαλάρωση, που οι κεφαλές του "αγώνα" δεν επιθυμούν άλλο να υφίσταται στην καθημερινότητα τους.

Θα συμφωνήσουμε όμως απόλυτα με το συντονιστικό σ' ότι αφορά την ουσία του ανακοίνωσης τους.

ΝΑΙ... ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΊ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΑΘΎ ΚΡΆΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΉ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΆ και να στηριχθεί όποια κυβέρνηση αρχίσει αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια, ασχέτως αν θίγονται "κεκτημένα" και άλλα.

Όχι όμως επιλεκτικά και κατά το πως μας συμφέρει, όπως συνηθίζουν να κάνουν κατά κόρον οι antigold, που υποδύονται τις χήρες ή τις απατημένες συζύγους εν τη κλίνη, όταν δεν τους αρέσουν ή δεν είναι προς το συμφέρον τους αποφάσεις της δικαιοσύνης και της δημόσιας διοίκησης. 

Κάποια στιγμή αυτά που λένε πρέπει να τα εννοούν...

  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖ να ανοίξει τα αυτιά της και να ακούσει τη συνιστώσα της Ιερισσού! Αφού και το άντρο παρανόμων του Συντονιστικού λέει να ξηλωθεί το παρακράτος να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Ανεκτίμητη αξία να ακούς παχιά λόγια απ' αυτούς που έκαψαν αστυνομικό τμήμα και περιουσίες εργαζομένων στα μεταλλεία. Γυρίζει ο τροχός!

Ανώνυμος είπε...

Προκαλούν όμως τη νοημοσύνη όλων μας τούτες οι τοποθετήσεις. Ποιοι θα μιλήσουν για βαθύ κράτος και διαφθορά; Αυτοί που είναι εδώ και 3 χρόνια ατιμώρητοι για τα κακουργήματα τους; Έλεος και ντροπή τους.