Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Φωτογραφία από τα πρόσφατη παρουσία του Γ. Μίχου στο Στανό.

Πυκνές είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δημόσιες εμφανίσεις του Γιάννη Μίχου σε εκδηλώσεις που αφορούν το Δήμο Αριστοτέλη.

Ο παραιτηθείς δήμαρχος εθεάθη στις εκδηλώσεις που είχαμε στα Αρχαία Στάγειρα μέσα στον Ιούλιο για το "Έτος Αριστοτέλη".

Επίσης, έκανε την εμφάνιση του και την περασμένη Κυριακή στον Στανό στα εγκαίνια έργου ανάπλασης της κοινότητας (έργα πλακοστρώσεων και ηλεκτροφωτισμού).


Ως γνωστόν, ο Γιάννης Μίχος παραιτήθηκε από τα δημαρχιακά καθήκοντα του, τον Απρίλιο του 2015 επικαλούμενος προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, που ήταν αδύνατο να τον κρατήσουν αφοσιωμένο στις υποχρεώσεις του στο δήμο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τότε είχε δώσει την υπόσχεση πως: "Θα είμαι δίπλα στο νέο Δήμαρχο και με όλη την παράταξη ενωμένη, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, για να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα του Κινήματος, για να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε τόπο προκοπής και ευημερίας".

Επομένως, οι επανεμφανίσεις αυτές ίσως να έχουν να κάνουν με την τήρηση της υπόσχεσης του απέναντι στον εκτελούντα χρέη δημάρχου Γιώργο Ζουμπά και την δημοτική παράταξη "Κίνημα Ανάπτυξης".

Αλήθεια, με την υπόσχεση - δέσμευση που δόθηκε προεκλογικά για επαναφορά της ενότητας στο δήμο και τους κατοίκους του, τι θα γίνει; Θα τηρηθεί και αυτή;

Γίνεται κάτι προς αυτή την κατεύθυνση; Αν ναι, από ποιον ή ποιους και με ποιο τρόπο; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αξίζει να ακουστεί και να μαθευτεί.

Προς το παρόν, έχουμε μείνει με την πολύ δυσάρεστη εντύπωση πως τα λόγια περί επαναφοράς της ενότητας ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και τίποτα περισσότερο...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς σας, αν το ύπουλο σχέδιο των antigold προέβλεπε σκιώδη δήμαρχο;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν ο Μίχος είναι σκιώδης, μπροστινός, ή πισινός δήμαρχος, αν είναι το κουμάντο ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι και ότι μας την έφεραν οι antigold και ο Μίχος κάνει μια χαρά τις δουλειές του. Η εταιρεία του έχει μπεί παντού!

Ανώνυμος είπε...

@2:37
Το πρόβλημα μας δεν είναι η εταιρεία του Μίχου. Άλλωστε είναι μια από τις καλύτερες στο κλάδο της, αν όχι η κορυφαία. Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν πρόκειται με αυτή τη σύνθεση της δημοτικής αρχής να εκπληρωθούν οι δεσμεύσεις που έδωσε ο Μίχος στα βόρεια χωριά γα ενότητα για να ψηφιστεί.
Αυτό με την ενότητα και την μη εκπλήρωση της θα μας γίνει πετριά!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίχος,ως τι παρίσταται άραγε!Δεν είναι πρώην δήμαρχος!Είναι παραιτηθείς-άρα ρίψασπις!