Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

STRATONI BEACH PARTY - TO ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το πάρτυ «θεσμός», που περιμένει κάθε καλοκαίρι η νέα γενιά του Δήμου Αριστοτέλη, έγινε και φέτος στο beach bar “Paraty”, στο Στρατώνι Χαλκιδικής.

Οι φοιτητές και των δυο κύκλων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης της Ελληνικός Χρυσός διασκέδασαν με την ψυχή τους, το απόγευμα της Δευτέρας 1 Αυγούστου, στο πάρτυ υποδοχής που διοργάνωσε γι’ αυτούς η Ελληνικός Χρυσός.

Νέες και νέοι απ’ όλα τα χωριά του δήμου Αριστοτέλη, έκτος από το χορό, το μπάνιο στη θάλασσα και το βόλεϋ στην άμμο, είχαν την δυνατότητα να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες για την απασχόληση τους σ’ ένα πολύ απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

Ήδη οι φοιτητές του πρώτου κύκλου θερινής απασχόλησης παρέδωσαν την σκυτάλη στους φοιτητές του β' κύκλου, οι οποίοι με ιδιαίτερη ανυπομονησία ανέλαβαν τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν.

Ακολουθεί το βίντεο με τις στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης που πέρασαν οι νεολαίοι μας την περασμένη Δευτέρα στο Στρατώνι.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα μεταλλεία δίνουν πνοή στον τόπο και κίνητρο στη νεολαία μας. Να σπουδάσουν, να μορφωθούν για να γίνουν σημαντικοί επιστήμονες που με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους θα είναι σε θέση να συμβάλλουν στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων ίσως του πλουσιότερου μεταλλευτικού πεδίου στην μεσόγειο.

Μπράβο στα παιδιά μας! Μπράβο και στην εταιρεία για την πολυεπίπεδη συμβολή της.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο χαρά και υπερηφάνια νιώθεις όταν βλέπεις την νεολαία να έχει αξίες και στόχους!