Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η ANTIGOLD... ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΕΛΕΙ (ΚΥΡΙΩΣ) ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΗΣ #SKOURIES

Κάπως έτσι οι antigold μπορεί να τετραγωνίζουν και τον κύκλο...

Μετά τον antigold δημοσιογράφο που σε διάλογο που είχε σε συνέντευξη τύπου με το Βασίλη Λεβέντη ερωτηθείς απο τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για το αν όσοι εξορύσουν χρυσό σκοτώνουν, κοντοστάθηκε και τελικά τα... έριξε στον αμίαντο, έχουμε μια νέα περίπτωση, που μας ξαναθυμίζει το γνωστό ανέκδοτο με "το οποίον σκουλήκι...".

"Φορέας" της νέας υπενθύμισης είναι επιφανής καθηγητής του antigold συστήματος, ο οποίος σε ανάρτηση του στο antigold.gr.org επαναλαμβάνει τις γνωστές όσο και επιστημονικά ατεκμηρίωτες θεωρίες σε βάρος της επιλεγμένης μεθόδου της ακαριαίας τήξης για τη μεταλλουργία χαλκού χρυσού στο μεταλλευτικό δυναμικό της ΒΑ Χαλκιδικής με ολίγον χαβαλέ...

Στα 3/4 της "ανάλυσης" έχουμε τις γνωστές αερολογίες εναντίον του flash smelting, ενώ η μεταλλουργία και οι νέοι μέθοδοι της είναι φανερό πως αγνοούνται επιδεικτικά από το γνωστικό αντικείμενο, όσων επιχειρούν να την απομειώσουν, ως εφαρμοσμένη μεταλλουργική μέθοδο.
  
Το πιο χαριτωμένο είναι ότι στο τέλος αυτής (της... ανάλυσης) έχουμε την εμφάνιση ενός προβληματισμού (!!!), που στις αρχές του 2017 η νέα παραγωγή χρυσοφόρων συμπυκνωμάτων της Ολυμπιάδας θα εξαχθεί σε μεταλλουργία χρυσού της Κίνας για κατεργασία.  

Δηλαδή, από τη μια πολεμάμε με λύσσα την εξόρυξη και την μεταλλουργία χρυσού στο εσωτερικό της χώρας και από την άλλη λυπόμαστε που τα εξορυσσόμενα συμπυκνώματα θα κατεργαστούν στο εξωτερικό. 

"Επιστημονική" προσέγγιση, με antigold ψήγματα χαβαλέ. Αν μη τι άλλο...

Αφού λοιπόν νιώθουν έτσι οι φίλοι antigold, στην πρώτη καραβιά με χρυσοφόρα συμπυκνώματα παραγωγής του μεταλλείου της Ολυμπιάδας, που θα φύγει για την Κίνα, ας έρθουν στην σκάλα φόρτωσης του Στρατωνίου για να τα αποχαιρετήσουν με τον τρόπο που εκείνοι θέλουν, γνωρίζουν και επιθυμούν. 

Με κάποιο ποιήμα, τραγούδι η και συναυλία ακόμη για εκείνα τα συμπυκνώματα, που ενώ δεν θέλουν..., τα θέλουν τελικά με το δικό τους πάντα τρόπο!  

Γιατί ως φαίνεται η antigold... επιστήμη θέλει τον χαβαλέ της. Κυρίως!!!

2 σχόλια:

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Από κεκτημένη ταχύτητα δεν δώσαμε το σύνδεσμο της εν λόγω ανάρτησης του antigoldgr.org

http://antigoldgr.org/blog/2016/09/19/%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b5/

Ανώνυμος είπε...

Ότι είναι οι "αλληλέγγυοι", τα ίδια και χειρότερα είναι οι antigold καθηγητάδες. Και είναι χειρότεροι γιατί με τους πολιτικαντισμούς τους βάζουν κόσμο που δεν ξέρει και πιάνεται από τα λόγια τους να μαλώσει, να διχαστεί να σκοτωθεί!