Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ: "ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ?" - ANTIGOLD ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΡΩΤΗΣΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ...)" - ΒΙΝΤΕΟ


Υψηλής τηλεοπτικής αξίας (και μόνον...) ήταν το στιγμιότυπο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και έναν antigold δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο της επισκέψης του στην 81η ΔΕΘ.

Με όπλο τον αμίαντο, τον "κρυφό δολοφόνο", έτσι όπως οι ίδιοι τον έχουν ονομάσει (όπως είπε... !!!???), ο δημοσιογράφος επιχειρισε με ερώτηση του να περάσει στο υποσυνείδητο όσων έτυχε να παρακολουθούν την συνέντευξη τύπου την γνωστή antigold ρητορική και κινδυνολογία, παρά να θέσει ένα ουσιαστικό ερώτημα. 
  
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε μια διάθεση διαλόγου των "απορίων" του antigold φερεφώνου, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια μικρή συζήτηση ανάμεσα τους, που περισσότερο ανέδειξε τις ιδεολογικές εμμονές και προκαταλείψεις του κατά τ΄άλλα δημοσιογράφου, παρά την προσωπική στόχευση του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Βασίλης Λεβέντης τον ρώτησε κάποια στιγμή αν, κατά την άποψη του, όσοι εξορύσουν χρυσό, ανα τον κόσμο είναι δολοφόνοι...

Οπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί ο τρόπος σκέψης και αντίδρασης του antigold δημοσιογράφου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Τοτό και..."το οποίον σκουλήκι".