Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ANTIGOLDGR.ORG: ΟΤΑΝ Η ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ… #SKOURIES


Όσοι τυχόν είχατε ανησυχήσει με την εκκωφαντική σιωπή του antigoldgr.org και των παπαγάλων του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τον τελευταίο καιρό,  σ’ ότι αφορά το ζήτημα της εφαρμογής μεταλλουργικής μεθόδου της ακαριαίας τήξης στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής, να ξέρετε ότι την ξαναβρήκαν την χαμένη τους παπαγα(λα)λιά

Μαζί με την παπαγα(λα)λιά τους επανεμφανίστηκε και η συνήθης γραφικότητα όσο και αδυναμία τους στις προφητείες!!!

Άφησαν πίσω τους την 5η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που υποτίθεται θα σήμανε το τέλος της μεταλλευτικής επένδυσης στην ΒΑ Χαλκιδική, εξαιτίας της δήθεν αδυναμίας της εταιρείας να δώσει πειστικές απαντήσεις στο ΥΠΕΝ για την τεχνική μελέτη της μεταλλουργίας που της επέστρεψε ακριβώς δυο μήνες νωρίτερα.

Τώρα στοιχηματίζουν ξανά, ότι ο διακαής πόθος τους, δηλαδή η ματαίωση της επένδυσης θα ανακοινωθεί μέσα από τη διαύγεια, το αργότερο μέχρι της 10 Οκτωβρίου!!!

Σύμφωνα με τις… ασφαλείς πληροφορίες της αμφιλεγόμενης ΜΚΟ, τότε λήγει η προθεσμία της αξιολόγησης των απαντήσεων της εταιρείας από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου, όπου βεβαίως (το antigoldgr.org) αναμένει να γίνουν αποδεκτές οι δικές του παρατηρήσεις σαν… επιστημονικά ορθό και τεκμηριωμένο «παρατηρητήριο…» που είναι.

Αφορμή για το νέο ρεσιτάλ αστειότητας, αποτέλεσε η τυχαία, πλην όμως, σωστή, όπως αποδείχτηκε, σκέψη μας να εμπλουτίσουμε την ανάρτηση μας με τίτλο: «ΤO FLASH SMELTING ΚΑΙ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ «3 AND THE KOUKOS BAND» με μια από τις πιο τρανταχτές ανοησίες της ΜΚΟ, στο πρόσφατο παρελθόν, αναφορικά με την παραγωγή χρυσού στις Σκουριές με την μέθοδο της «εκχύλισης σε σωρούς»...

Και πάλι αποδείχτηκε, πως ήταν άνθρακας ο υποτιθέμενος θησαυρός, που υπέδειξε το «παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων» προς τους ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης, οι οποίοι είναι απορίας άξιο που βρίσκουν τόση υπομονή και ανοχή για να ασχοληθούν με τις ανερμάτιστες επινοήσεις του. (Πατήστε ΕΔΩ και πηγαίνετε στην σελίδα 60 για να καταλάβετε τι ζούνε όσοι ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης ασχολούνται με τις καταγγελίες του "παρατηρητηρίου..." ).

Και σ’ αυτή την περίπτωση με το heap leaching (εκχύλιση σε σωρούς) το antigoldgr. org, ενώ είχε ξεσηκώσει το σύμπαν, ότι στις Σκουριές παράγεται χρυσός μ’ αυτή τη μέθοδο και ότι αυτό συνιστούσε "καραμπινάτη" παραβίαση της ΜΠΕ και έπρεπε να σταματήσει η επένδυση, ακολούθησε και πάλι μια χρονική περίοδος, όπου έκανε την πάπια, μέχρι να ξαναβρεί κάτι άλλο για να απασχολήσει τις δημόσιες υπηρεσίες και βεβαίως την επικαιρότητα.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως είναι αλήθεια, ότι γελάσαμε αφάνταστα και πάλι με τα όσα κατέβασε η νοσηρή φαντασία του «παρατηρητήριου…» σε διαστάσεις εργόχειρου.

Μας αφιέρωσε ολόκληρη ανάρτηση για "απόπειρα λογοκρισίας" σε βάρος μας από την Ελληνικός Χρυσός, ενώ πρωτύτερα σήκωσε και τη συνηθισμένη σκόνη στο #skouries.

Σε ότι μας αφορά, σεβόμενοι το άδοξο άγχος του antigoldgr.org ανακοινώσαμε ότι η ανάρτηση επικαιροποιείται με μια παλαιότερη "εφεύρεση" της εν λόγω ΜΚΟ, που ταλαιπώρησε άδικα της δημόσιες υπηρεσίες, όπως συμβαίνει κάθε φόρα, άλλωστε...

Παραθέτουμε μερικά από τα tweet για να μοιραστείτε μαζί μας το συκώτι που κάναμε με το παραλήρημα που υπέστη η ΜΚΟ και ένα απο τα troll της:


Υποσχόμαστε δυο πράγματα στους διαχειριστές του antigoldgr.org και στα παπαγαλάκια τους.  

Από τούδε και στο εξής θα τους ενημερώνουμε εγκαίρως με σχετικά τιτιβίσματα όταν πρόκειται να: 

α) σχολιάσουμε σε άρθρα μας δηλώσεις της Κατερίνας Ιγγλέζη, καθώς αυτές μας έδωσαν το οριστικό έναυσμα για το άρθρο, αφού υπουργείο, εταιρεία και antigoldgr.org τηρούσαν και συνεχίζουν να τηρούν οι δυο άμεσες πλευρές (ΥΠΕΝ και Ελληνικός Χρυσός) σιγή ιχθύος για το ζήτημα και 

β) επικαιροποιούμε αναρτήσεις μας, έτσι ώστε να μην μπαίνουν στην  άχαρη διαδικασία να χαίρονται ή να ξεσηκώνουν τον κόσμο τζάμπα… 

Σ’ ότι αφορά την ανάρτηση που τόσο πολύ τους αναστάτωσε με την απουσία της από το blog μας τους ενημερώνουμε ότι θα βγει αμέσως μετά την παρούσα.

Να είναι πάντα καλά και να μας κάνουν να ευθυμούμε με τις καθιερωμένες γκάφες τους. 

Επιπλέον, τους παρακαλούμε να στείλουν ένα γερμανικό κανάλι στο Στρατώνι για να αναζητήσουν μαζί με τους κατοίκους του κάτι «κόκκινα νερά», που τους ξέφυγαν στο twitter και δεν μπορούν και πάλι να τα μαζέψουν ή να τα περιορίσουν, βαλτώνοντας μέρα με τη μέρα ακόμη περισσότερο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα εσείς πολίτες τι ζητάτε; Να σταματήσει το αντιγκολντ να κάνει το ψέμα είδηση; Μα έτσι έμαθε να ζει και να βασιλεύει. Όχι μόνο τώρα με σύριζα αλλά από πασοκονουδού ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

O πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται!