Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Παύλος Μάμαλος ο χρυσός Παραολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών στο Ρίο συγκλόνισε και πάλι με την δημόσια κατάθεση ψυχής του στην τηλεοπτική εκπομπή "Καλημέρα" του ΣΚΑΪ.

Ο γίγαντας που σήκωσε 238 κιλά σε πάγκο δεν άντεξε και βούρκωσε στον τηλεοπτικό «αέρα», όταν η κουβέντα έφτασε στο θέμα της δουλειάς και ζήτησε το αυτονόητο. Να εργαστεί!

Σίγουρα ο Παύλος δεν είναι ο μοναδικός Έλληνας χωρίς εργασία. Δυστυχώς, η ανεργία μαστίζει παραπάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ευρωπαϊκης Στατιστικής Υπηρεσίας.

Ωστόσο, είναι οι ειδικές ικανότητες αυτού του ανθρώπου, όσο και η τεράστια προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό, που ίσως θα έπρεπε να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν την πολιτεία.

Κατά την ταπεινή μας άποψη, τόσο χαρισματικοί άνθρωποι δικαιούνται μια θέση στο Ελληνικό δημόσιο. Το πάθος, το φιλότιμο, η εργατικότητα και η ατσάλινη θέληση τους θα λειτουργήσει ανταποδοτικά το λιγότερο.

Ακολουθεί το βίντεο το οποίο βρήκαμε στο gazzetta

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για εσάς παλληκάρι με αυτή κυβέρνηση έχουν προτεραιότητα για πρόσληψη στο δημόσιο ότι φυντάνι κυκλοφορεί τύπου Καρανίκα. Εσείς οι Ολυμπιονίκες δεν πληρείτε ούτε καν τα τυπικά προσόντα!