Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΙΧ 60ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Μυστήριο καλύπτει την επίθεση που σημειώθηκε χθες σε όχημα 60χρονης γυναίκας στο Σταυρό Θεσσαλονίκης. 

Όπως καταγγέλλει η ίδια η ιδιοκτήτρια του οχήματος, κάτω από άγνωστες συνθήκες βρήκε το πίσω παρμπρίζ του οχήματος της θρύψαλα έπειτα από ρίψη μιας πολύ μεγάλης πέτρας, όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο facebook

Το εξαιρετικά δυσάρεστο σημείο αυτής της υπόθεσης είναι το γεγονός, πως η 60χρονη καταγγέλλει, ότι  πίσω απ’ αυτή την ενέργεια κρύβονται φανατικοί πολέμιοι της μεταλλευτικής επένδυσης στην ΒΑ Χαλκιδική, καθώς η ίδια είναι θερμή υποστηρικτής της με έντονη παρουσία στήριξης της (επένδυσης) τόσο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όσο και σε κινητοποιήσεις κατοίκων υπέρ της συνέχισης της μεταλλευτικής δραστηριότητας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το θύμα της επίθεσης δεν έχει κανένα συγγενή της, που να εργάζεται στα μεταλλεία Κασσάνδρας, ενώ λίγο μετά την επίθεση σχολίασε με καυστικό τρόπο στο twitter:Πρόκειται για ένα συμβάν, που ακούσια ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες από τις δεκάδες επιθέσεις που σημειώθηκαν μέσα στη διετία 2012- 2014 εναντίον ΙΧ εργαζομένων στα μεταλλεία, αλλά και απ' άλλα κρούσματα εκφοβισμού, που ανάγκασαν αρκετούς εξ αυτών να γίνουν εσωτερικοί μετανάστες. 

Δηλαδή να φύγουν από την Ιερισσό και τα Ν. Ρόδα, χωριά που συνέβησαν κατά κόρον αυτές οι επιθέσεις και να πάνε να μείνουν σε κάποιο από τα Μαδεμοχώρια, που παραδοσιακά στηρίζουν με θέρμη την μεταλλευτική δραστηριότητα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τα ίδια! Δεν ντρέπονται να τρομοκρατούν τον κοσμάκη καταστρέφοντας το βιός του! Είναι αυτοί δημοκράτες; Είναι αυτοί οι άνθρωποι προοδευτικοί και αριστεροί;
ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΓΚΟΛΝΤ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ