Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Μια σημαντική επίσκεψη στην χώρα μας επίκειται, η οποία θα επισκιάσει και την επίσκεψη Ομπάμα… 

Η επικεφαλής των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Rebecca Harms, θα βρίσκεται από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 στην Ελλάδα για να επισκεφτεί το εργοτάξιο εξόρυξης στις Σκουριές Χαλκιδικής και τις κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης!!!

Σύσσωμο το ελληνικό έθνος περιμένει με αγωνία την επίσκεψη της κας Harms, η οποία είχε επισκεφθεί τις Σκουριές το μακρινό 2013 μαζί με τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων - Πρασίνων Νίκο Χρυσόγελο…

Τότε η κα Harms είχε κάνει δύο σημαντικά σχόλια, τα οποία άλλαξαν τη ροή της τοπικής ιστορίας:
«Θυμίζει Λατινική Αμερική» και «Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η συνεργασία κρατικής αστυνομίας και ιδιωτικής ασφάλειας».
Πω, πω… Λέτε να προβεί σε παρόμοιες δηλώσεις-καταπέλτη;;;;

Αναδημοσίευση από  metalleiablog

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Για να δούμε... Θα βρεθεί ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει την Γερμανίδα επικεφαλής των Πρασίνων γιατί δεν έχει επισκεφτεί ούτε μια φορά την περιοχή της Πτολεμαίδας, για παράδειγμα, ενώ έπισκεπτεται μέσα σε 3 χρόνια 2η φορά τις Σκουριές;

Η περιοχή που αναφέρουμε δεν είναι τυχαία. Εκεί που κατασκευάζεται νέα λιγνιτική μονάδα ισχύος 800 MW με γερμανικό εξοπλισμό και χρησμοατοδοτούμενο από ομολογιακό δάνειο ύψους 739 εκατ. ευρώ από κοινοπραξία ξένων τραπεζών υπό τη γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα kWF Ipex Bank.

Από την πλευρά μας, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που γίνεται μια τόσο σοβαρή όσο και αναγκαία επένδυση για την ενεργειακή ύπαρξη της Ελλάδας. Ωστόσο, οι Ευρωπαίοι πράσινοι είναι οι μεγαλύτεροι κυνηγοί του λιγνίτη και της αναγκαστικής ενεργειακή στροφής που κάνουν πολλές χώρες και η Γερμανία κατά σύμπτωση.

Η κ. Χαρμς που έχει ή θέλει να αποκτήσει άποψη για το προσφυγικό και γι' αυτό επέλεξε να πάει στην Πιερία γιατί δεν πετάγεται μέχρι και την Κοζάνη να μας πεί πως βλέπει και σχολιάζει την εξέλιξη αυτού του επενδυτικού έργου;

Δεν τους απασχολεί αρνητικά τους ευρωπαίους οικολόγους πράσινους αυτή η επένδυση και ειδικότερα την Γερμανίδα επικεφαλής τους; Αν όχι, είναι πολύ περίεργο, όσο και ευχάριστο!!!


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πρακτοράκια είναι φρόνιμα όταν πρόκειται για την πατρίδα τους. Αλλού πάνε και κάνουν ζημιές. Δεν είναι χαζά να δαγκώσουν το χέρι που τα ταίζει.