Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ OI ΚΑΡΙΕΡΕΣ!!! #SKOURIES


Διαβάζω στη σημερινή ΑΥΓΗ, τη σύνθεση του τιμητικού προεδρείου του 2ου Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στα άλλα μέλη του κόμματος φιγουράρει και ο «Ζουμπάς Γιώργος Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής». 

Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ, και μπράβο στον εκτελούντα χρέη δημάρχου που διακρίνεται στο κόμμα του, θα έλεγα… Αλλά έρχεται η υποσημείωση: «πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά των μεταλλείων στη Χαλκιδική»!!! και τα χαλάει όλα…

Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανδρός; Αυτό είναι το έργο του σαν δήμαρχος όλων των δημοτών Αριστοτέλη;

Αυτό έχει να αντιπαραθέσει απέναντι στους άλλου συντρόφους του, π.χ. τον Μίμη Δαρειώτη: «Αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα. Ήταν μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη. Βασανίστηκε επί χούντας και καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση», ή τον Καλατζή Μπάμπη: «Ήταν μέλος της ΕΠΟΝ και του ΚΚΕ, παρέμεινε στη φυλακή από το 1947 έως το 1960 και ανέπτυξε σημαντική δράση κατά της δικτατορίας από τη Σουηδία όπου βρισκόταν. Έχει καταδικαστεί δύο φορές σε θάνατο».

Αυτά είναι τα διαπιστευτήρια που θα του ανοίξουν το δρόμο προς μια κομματική καριέρα;

Αλλά γιατί παραξενευόμαστε; Μπροστά στα μάτια μας δεν έχουμε και το παράδειγμα της κας Ιγγλέζη; Προφανώς ο κος Ζουμπάς ακολουθεί την πεπατημένη, το σίγουρο δρόμο….

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εκτελών χρέη δημάρχου, με το αντικειμενικά πλούσιο βιογραφικό, προσπαθεί αλλά δεν του βγαίνει. Άλλωστε μοναδική του εμπειρία και ενασχόληση είναι η με κάθε μέσο εκδίωξη της Μεταλλευτικής Δραστηριότητας από τα επί χιλιετίες οικεία εδάφη της. Σε κάθε περίπτωση δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των τεχνοκρατών δημοσίων λειτουργών που γνωρίζουν και αξιοποιούν την συνεισφορά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην πρόοδο ενός τόπου. Η τυφλή υποταγή σε όποια κινήματα ή ΜΚΟ ελέγχεται και δεν αρμόζει σε θεσμικά όργανα που έχουν καθήκον ορισμένο από την νομοθεσία να λειτουργούν μονομερώς προς όφελος μέρους του συνόλου των δημοτών. Οι εξελίξεις τον έχουν ξεπεράσει και το μνημονιακό κόμμα του μάλλον τον θεωρεί βαρίδιο τόσο τον ίδιο όσο και την αντίστοιχα δραστήρια βουλευτίνα της περιοχής.
ΟΒΕΛΙΞ ®

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά χαλαρώστε! Υπάρχουν και Συριζαίοι που δεν θεωρούν την καριέρα χολέρα σαν τον Καρανίκα!