Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην αμήχανη όσο και έντονα συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που ένιωσαν οι άνθρωποι του μεταλλείου των Σκουριών μπροστά στη θέα των κορυφαίων αθλητών της παραολυμπιακής ομάδας άρσης βαρών αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του κατά την τελετή βράβευσης των παραολυμπιονικών το Σάββατο το βράδυ στον Πολύγυρο.

«Όλα στην ζωή κατακτιόνται με αγώνα και δυσκολία. Εμείς οι μεταλλωρύχοι ξέρουμε τι σημαίνει ΑΓΩΝΑΣ. Όταν όμως δέχεσαι έναν παραολυμπιονίκη στις εγκαταστάσεις σου νοιώθεις περήφανος αλλά και πολύ μικρός μπροστά στην δύναμη ψυχής αυτών των ανθρώπων» τόνισε ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός δεσμεύτηκε για την στήριξη αντίστοιχων δράσεων επισημαίνοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, όπως για παράδειγμα να βγάλουμε την χώρα από το πολυετές τέλμα της οικονομικής κρίσης.

Δείτε το βίντεο: