Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!


Μ' έναν πολύ εύσχημο τρόπο δικαιολογήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής  για να μην παραστεί στην τελετή έναρξης του πανελλήνιου πρωταθλήματος της άρσης βαρών στον Πολύγυρο.

Απέδωσε την... αναγκαστική απουσία του στην χορηγία της διοργάνωσης από την Ελληνικός Χρυσός, την οποία την έχει αναγάγει σε "Coca Cola" και του ταιριάζει με όλα! Κρύβοντας όμως έτσι την ακατανίκητη  "αλλεργία" του στην προκειμένη περίπτωση με τον αθλητισμό.

Είναι γνωστή άλλωστε η έφεση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στο "ευ ακτιβίζεσθαι" και το "ευ πορεύεσθαι". Που καιρός ή διάθεση για παρακολούθηση αγώνων άρσης βαρών; Χάσιμο πολύτιμου "αγωνιστικού" χρόνου θεωρείται αυτό για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πολύγυρο.

Αφήστε που το αθλητικό γεγονός γίνεται σ' έναν δήμο που ο δήμαρχος δεν είναι πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αν το πρωτάθλημα ήταν υπό την αιγίδα της νυν δημοτικής αρχής του Αριστοτέλη η "αλλεργία" για τον αθλητισμό σε σχέση με την γενετήσια κλίση προς τον ακτιβισμό θα υποχωρούσε.

Ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ας κάνει την καρδιά του πέτρα. Είναι τόσο σωστοί και ωραίοι τύποι εκεί στον Πολύγυρο! Ας βρούμε μια καλή αθλητική αφορμή για να ανοίξουμε τα κλειστά γυμναστήρια του δήμου για χάρη τους...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΡΙΖΑ για να λάβει μέρος σε αγώνες πρέπει το έπαθλο να είναι από στεφάνι κλωστικής κάναβης!Αλλιώς ντεν...