Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ: "Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος είναι ευρέως γνωστό πως είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Άλλωστε ο ίδιος έχει τοποθετηθεί πολλές φορές και και δημοσίως για το ζήτημα χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

Το ίδιο έπραξε και προχθές υποδεχόμενος στον Πολύγυρο τον τομεάρχη εργασίας της ΝΔ Γιάννη Βρούτση στον οποίο έδωσε μια περιεκτική εικόνα για το πόσο ζωτικής σημασίας είναι η μεταλλευτική δραστηριότητα στη ΒΑ Χαλκδική, όπως επίσης το πόσο φιλικό είναι το επενδυτικό έργο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προς το περιβάλλον.

Ο Αστέριος Ζωγράφος δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον τομεάρχη της ΝΔ να δεσμευτεί για τη στήριξη του επενδυτικού έργου και των θέσεων εργασίας, ενώ χαρακτήρισε τους μεταλλωρύχους θεματοφύλακες του περιβάλλοντος.

Το τι του απάντησε ο τομεάρχης εργασίας της ΝΔ μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτα σωστός ο δήμαρχος παρότρυνε τον τομεάρχη εργασίας της ΝΔ να δεσμευτεί για την στήριξη του επενδυτικού έργου και των αντίστοιχων θέσεων εργασίας. Το παρελθόν έδειξε ότι πολλές υποσχέσεις δόθηκαν αλλά λίγες εξ ’αυτών τηρήθηκαν. Έχει σημασία να γίνει αντιληπτό σε όλα τα επίπεδα ότι η παρουσία της μεταλλευτικής επένδυσης είναι ο μοναδικός τροφοδότης ζωής στα εγκαταλειμμένα από την κεντρική και τοπική διοίκηση χωριά της Β.Χαλκιδικής για τις επόμενες δεκαετίες. Όλα είναι μια συνεχής αλυσίδα και τα οφέλη είναι ήδη ορατά σε όλη την τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Ο μικρόκοσμος των αντιδρώντων έχει διαταραχτεί οριστικά και σε κάθε ευκαιρία γαυγίζουν αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς το ίδιο τους το κόμμα φρόντισε να τους ξεδοντιάσει. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές άνθρωποι σαν τον δήμαρχο Πολυγύρου Α.Ζωγράφο απέδειξαν ότι υπάρχουν και γενναίοι πολιτικοί που δεν κρύβονται μόνο στο παραθαλάσσιο γαλατικό χωριό τους αλλά φροντίζουν με πραγματικό και αδιάκοπο αγώνα τα συμφέροντα όλων των Χαλκιδικιωτών.

ΟΒΕΛΙΞ ®