Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: "ΑΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ" - Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ: " Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΠΟ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο από τη σημερινή παράδοση - παραλαβή στο  ΥΠΕΝ

Μέσα σ' ένα συντροφικό κλίμα αβρότητας και φιλοφρονήσεων έγινε η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του υπουργείο ενέργειας και περιβάλλοντος.

Ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε ένα απολογισμό του έργου που αφήνει πίσω του υπεραμυνόμενος για όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που πήρε για τη  διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ, αλλά και για τη μείωση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία.

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι ο πρώην ΥΠΕΝ  δεν έκρυψε τη δυσφορία του για την μετακίνηση του στο υπουργείο εσωτερικών, βρίσκοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να πικάρει τις δημοσιογραφικές πηγές που τον είχαν θέσει με σιγουριά εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Όμως ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν απόλυτα συντροφικός απέναντι στον Γιώργο Σταθάκη τονίζοντας πως αν έφτιαχνε μετά από χρόνια (!!!?) μια κυβερνηση θα τον επέλεγε για υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Από την άλλη, ο Γιώργος Σταθάκης αναφέρθηκε στις προκλήσεις και τα πολύ σοβαρά ζητήματα που έχει να φέρει είς πέρας το χαρτοφυλάκιο του, έτσι ωστε να γίνει εφικτή η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Ο νέος υπουργός ΥΠΕΝ υποστήριξε πως το έργο του θα είναι πολύ ευκολότερο χάρη στις στέρεες βάσεις που έθεσε η ηγεσία Σκουρλέτη.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την παράδοση παραλαβή στο ΥΠΕΝ.