Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Μέσω του επενδυτικού έργου που υλοποιεί η Ελληνικός Χρυσός στο μεταλλευτικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής, ανοίγουν χιλιάδες θέσεις εργασίας τόσο στην τοπική κοινωνία αλλά και σ' όλη την χώρα.

Για παράδειγμα εταιρίες σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο συνεργάζονται με την Ελληνικός Χρυσός για την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων Σκουριών και της Ολυμπιάδας.

«Αυξήσαμε τον κύκλο εργασιών, διατηρήσαμε θέσεις εργασίας, προχωρήσαμε σε νέες προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού», επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι τους.

Σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και διεθνή πρότυπα, οι εταιρείες αυτές προσφέρουν υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής και εγκατάστασης εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης παραγωγικής επένδυσης που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Η επένδυση στις Σκουριές Χαλκιδικής αποτελεί μοχλό για την ανάπτυξη της τεχνολογίας, για την εισαγωγή και διασπορά νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα, σε θέματα κατεργασίας μεταλλευτικών προϊόντων αλλά και σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης έργου, ασφάλειας έργου και προστασίας του περιβάλλοντος.

«Μεταφέρεται τεχνογνωσία στην χώρα, αξιοποιείται από ντόπιες κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες οι οποίες θα έχουνε στο μέλλον καλύτερες δυνατότητες να διεκδικήσουν αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», εξηγεί ο Δημήτρης Δημητριάδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας.

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για όσους θέλουν να έχουν σοβαρή άποψη για το πως οικοδομείται η ανάπτυξη στην πράξη και όχι με κοπανιστό αέρα, λαϊκισμό και δημαγωγία, όπως αρέσκονται κάποιοι παρασιτικοί θύλακες που επι δεκαετίες εξουσιάζουν την Ελλάδα και την ταυτόχρονα την καταδικάζουν σε παραγωγική απραξία προς όφελος τους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κάτι θα κάνει το νέο υπουργό να ξεχωρίσει από τον εμμονικό ιδεολήπτη και στυγνό κρατιστή προκάτοχο του θα είναι το να επισκεφτεί την μεγαλύτερη και σπουδαιότερη επένδυση που τρέχει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.

Αν δεν δεί με τα μάτια του αυτο το σπουδαίο έργο δεν να μην πάρει καμία απόφαση. Ούτε θετική, ούτε αρνητική...