Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑTLAS TV (ΒΙΝΤΕΟ)


Προβάλεται ήδη μια πρόγευση της συνέντευξης που έδωσε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός  Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό Atlas tv.

Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος είπε πράγματα, που μάλλον προκάλεσαν την θετική έκπληξη ακόμη και του δημοσιογράφου Χρήστου Τσαλικίδη, που πήρε την συνέντευξη.

Όπως για παράδειγμα, ότι μέσα στα επόμενα χρόνια με τις Σκουριές και την Ολυμπιάδα σε παραγωγική λειτουργία η Ελλάδα θα καταστεί 3η χρυσοπαραγωγός χώρα στην Ευρώπη.

Επίσης, δημοσιογραφικά απαρατήρητος δεν πέρασε ούτε ο αριθμός των εργαζομένων οι οποίοι αυτοί τη στιγμή είναι 2.200 (οι μισοί εργάζονται στην εταιρεία και άλλοι μισοί σε εργολάβους), ενώ σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να φτάσουν τους 3.000!

Πολύ γνωστά πράγματα ακόμη και σε εκείνους που βάζουν τρικλοποδιές στο επενδυτικό έργο και τα οποία δεν έχουν δρομολογηθεί ακόμη εξαιτίας της παρελκυστικής τακτικής της απελθούσας ηγεσίας του ΥΠΕΝ.

Μια εχθρική ηγεσία που έψαχνε... νομικά επιχείρηματα και ταυτίστηκε πλήρως όπως φάνηκε από την εξέλιξη των πραγμάτων με τις υποδείξεις της  αμφιλεγόμενης ΜΚΟ "Παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων" για να φρενάρουν το έργο με σκοπό την κόπωση του επενδυτή και την φυγή του.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μάθουμε κ. Θεοδωρακόπουλε τι κρύβεται επιτέλους πίσω απ' αυτή τη μηχανή που τεχνηέντως αποκαλείται κίνημα και απειλεί τη ζωή χιλιάδων νοικοκυρέων της ΒΑ Χαλκιδικής; Θα μάθουμε από που αυτοί οι 50 άνθρωποι βρίσκουν χρήματα για να κινούνται και να χρηματίζουν ότι τους χρειάζεται για να κάνουν τη δουλειά τους; Θα μάθουμε γιατί η εταιρεία είναι τόσο επιεικής μαζί τους και δεν τους τι ρίχνει στα αυτιά με αγωγές και μηνύσεις; Αυτά θέλουμε να μάθουμε. Τα άλλα τα ξέρει ολη η κοινωνία. Χωρίς την επένδυση όχι μόνο θα είμασταν στην πείνα, ούτε δρόμους θα είχαμε.