Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Παρα πολλοί ισχυρίζονται ότι τα Χριστούγεννα είναι η ωραιότερη γιορτή και μέρα του χρόνου. Θα συμφωνήσουμε εν μέρει και θα προσθέσουμε πως όλες οι μέρες του Θεού είναι και είναι και καλές και ωραίες αρκεί εμείς οι άνθρωποι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Άνθρωποι με Α κεφαλαίο.

Που σημαίνει: να αγαπάμε, να κατανοούμε, να σεβόμαστε, να βοηθάμε, να συμπονάμε τον συνάνθρωπο κάθε μέρα και κάθε στιγμή και όχι μόνο όταν το επιβάλλει ο μάλλον κοινότυπος πλέον κοινωνικός αυτοματισμός των εορταστικών ημερών.

Επομένως, με αφορμή τον εορτασμό της γεννήσεως του Θεανθρώπου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, αγάπη, δύναμη, προκοπή και ενότητα σε ολόκληρη την μεταλλευτική οικογένεια της ΒΑ Χαλκιδικής και τους απανταχού Χαλκιδικιώτες γενικότερα.

Τα ίδια ευχόμαστε ακόμη και σ' εκείνους που το όποιο μίσος κουβαλούν μέσα τους, τους τυφλώνει και δεν τους επιτρέπει να βιώσουν σχεδόν ποτέ την αγάπη, ανθρωπιά, την καλοσύνη, τον σεβασμό  και την θαλπωρή.

Τέτοιες μέρες μάλιστα είναι που "τρώγονται" ακόμη περισσότερο με τον εαυτό τους παριστάνωντας άλλοτε τα πρόβατα και άλλοτε τους λύκους.

Καλά Χριστούγεννα με αγάπη !