Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: "ΑΡΩΜΑ" ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...


"Άρωμα" από Αθήνα αναμένεται να έχει η αποψινή δημοτική συνεδρίαση στην Ιερισσό. Αυτόν τον... πρωτευουσιάνικο άερα φέρνει μαζί του ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες επισκέφτηκε για πολλοστή φορά το κλεινόν άστυ.

Οι κακές γλώσσες λένε πως πήγε στην πρωτεύουσα για να ασκήσει τις γνώριμες antigold πιέσεις προς την ηγεσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείο περιβάλλοντος και ενέργειας για τα μεταλλεία. 

Επίσης, οι ίδιες γλώσσες λένε, ότι χάρη στη συνδρομή της κυβερνητικής βουλεύτριας Χαλκιδικής Κατερίνας Ιγγλέζη επιχείρησε να αποσπάσει και δεσμεύσεις από πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια κατά του επενδυτικού έργου, τις οποίες θα τις προσκόμιζε ως "νέες εξελίξεις" στην αποψινή συνεδρίαση.


Γνωρίζοντας τον φιλενωτικό χαρακτήρα και την αντίστοιχη λογική του εκτελούντα χρέη δημάρχου θεωρούμε βέβαιο πως στην Αθήνα πήγε για να βρει λύσεις για την θωράκιση του δήμου αναφορικά με τις τρέχουσες ανάγκες που απορρέουν και από το νέο κύμα χιονόπτωσης που πλήττει το δήμο από χτες το βράδυ.

Εξίσου βέβαιο θεωρούμε πως από αύριο κιόλας νέες αλατιέρες, σύγχρονα αποχιονιστικά μηχανήματα και καινούρια απορριμματοφόρα θα κάνουν την εμφάνιση τους στον δήμο μας κάνοντας ευκολότερη και πιο ανθρώπινη τη ζωή όλων των δημοτών.

Άλλωστε η κλιματική αλλαγή που σοβεί στον δήμο μας έχει και τις ανάλογες απαιτήσεις τις ως προς την αντιμετώπιση της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τρώγεστε με τον κασκολάκια; Ένα χούι έχει κι αυτός. Να ανανεώνει τα κασκόλ της γκαρνταρόμπας του απο συγκεκριμένα καταστήματα των Αθηνών! Να είστε και λίγο διακριτικοί κάποιες φορές.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο το μεταλλευτικό. Ο Ζουμπάς ψάχνει να βρεί χρήματα και χρηματοδότες για το δήμο. Σύντομα θα έχουμε νέα και απ' αυτό το μέτωπο.