Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ AN ΕΧΕΙΣ ΙΓΓΛΕΖΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ... (ΒΙΝΤΕΟ)


Πόσο τυχεροί είναι αλήθεια οι 70 εκπαιδευτικοί της Α' βάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας, που έχουν στο πλευρό τους την κυβερνητική βουλεύτρια Κατερίνα Ιγγλέζη;

Για την ακρίβεια είναι πολύ τυχεροί, καθώς για χάρη τους η Κατερίνα Ιγγλέζη και για δεδουλευμένα ύψους από 500 έως 700 ευρώ που έπρεπε να τα πληρωθούν από το 2015, αλλά εξαιτίας των παγίων λαθών που συμβαίνουν στην κρατική διοίκηση δεν τα πήραν μέχρι σήμερα, κατέθεσε ολόκληρη τροπολογία στη βουλή, ασχέτως αν τελικά την απέσυρε, εξαιτίας της κοινωνικής κατακραυγής.

Και είναι πράγματι τυχεροί αυτοί οι εργαζόμενοι, είτε στο δημόσιο σχολείο, είτε αποσπασμένοι σε βουλευτικά γραφεία, αν αναλογιστούν το πόσο εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν και παραμένει η στάση και η συμπεριφορά της κ. Ιγγλέζη απέναντι στους 2.000 εργαζόμενους των Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Αν δεν θυμούνται να τους υπενθυμίσουμε εμείς απλά, την υπόσχεση που έδωσε η ίδια στην πολυπληθή μεταλλευτική κοινότητα της ΒΑ Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία στις 25 Ιανουαρίου του 2015 θα έβγαινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη μέρα κιόλας θα έμπαινε λουκέτο στα μεταλλεία...

Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι κατά την κ. Ιγγλέζη είναι "ψίχουλα" οι χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα προσφέρει η μεταλλευτική δραστηριότητα σε φουλ παραγωγικούς ρυθμούς, ξέχωρα τις θέσεις εργασίας που θα ανακύψουν από τις δορυφορικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, είναι εκείνη η πολιτικός που σαν εναλλακτική επαγγελματική λύση είχε προτείνει σε μεταλλωρύχους να στραφούν στην μελισσοκομία, ενώ παράλληλα έβρισκε επαγγελματικά ελκυστικές τόσο την καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης όσο και της ποικιλίας των κίτρινων φασολακίων Νεοχωρίου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους νομίζουμε ότι οι 70 εκπαιδευτικοί της Χαλκιδικής πρέπει να κάνουν το σταυρό τους, που η Κατερίνα Ιγγλέζη το πιο ανθρώπινο και φιλεργατικό πρόσωπο της το κρατούσε για εκείνους.

Δεν έχει σημασία, αν το πόσο που θα πάρουν θα το επιστρέψουν άμεσα ή έμμεσα στο κράτος. Σημασία έχει η καλή πρόθεση και ο υπερβάλλων ζήλος της κ. Ιγγλέζη προς το συμφέρον τους, που άλλοι εργαζόμενοι δεν είχαν την τύχη  να το ζήσουν.

Ακολουθεί το βίντεο με την τοποθέτηση της Κατερίνας Ιγγλέζη στο δελτίο ειδήσεων του "Ε".




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα όσα έκαναν σε βάρος των μεταλλωρύχων και των οικογενειών τους θα τους γυρίσουν πίσω. Αυτό λέγεται θεία δίκη.

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Η θέση της Κατερίνας Ιγγλέζη για τον σάλο που ξέσπασε με αφορμή την κατάθεση της τροπολογίας που την ώθησε στην απόσυρση της.

http://simantra.blogspot.gr/2017/02/blog-post_20.html

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν της βγαίνει της Κατερίνας Ιγγλέζη. Ήθελε να κλείσει τα μεταλλεία την επόμενη μέρα μετά από τις εκλογές, δεν το κατάφερε. Ήθελε να βοηθήσει 70 Χαλκιδικιώτες εκπαιδευτικούς να πάρουν τα χρωστούμενα τους ούτε αυτό το κατάφερε.Τουλάχιστον να καταφέρει να ξαναβγεί βουλευτής για 3η συνεχή φορά.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερή βουλευτίνα και να χωρίζει εργαζόμενους σε παιδιά και αποπαίδια γίνεται; Και όμως να που γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

H Iγγλέζη δεν έκανε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο σε σχέση μ' αυτό που κάνουν οι περισσότεροι βουλευτές. Οι συνεργάτες τους είναι πάνω και από τις οικογένειες τους.