Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ANTIGOLD AΡΩΜΑ!


*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Στον Στανό Χαλκιδικής ,την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:30 μμ θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες, .στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η.

Θα μιλήσουν οι ειδικοί επιστήμονες, δασολόγοι: Ο Δρ. Δημήτριος, Θ. Ζάγκας, ο κος Βελισάριος Χ. Χωρινός, και ο κος Δημήτριος Α. Κασάμπαλης.

[Σχόλιο: Ο κος Ζάγκας είναι και παλιός γνώριμος της περιοχής… Συμμετείχε και σε άλλες «ενημερωτικές ημερίδες» με τον ομότιμο και άλλους «αγωνιστές», προσπαθώντας να μας πείσει για το πόσο «αρχέγονο» είναι το δάσος των Σκουριών…].

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Πολύ εύστοχη η υπενθύμιση του metalleiachalkidikis. Υπάρχει όμως και κάτι παρήγορο στην όλη υπόθεση. Επιστήμονες δασολόγοι θα ασχοληθούν με τους δασικούς χάρτες. 

Με το επιστημονικό αντικείμενο τους δηλαδή και όχι με τα  μεταλλεία, όπως μας έχει συνηθίσει η antigold κομπανία, όπου έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο ακόμη και καφενόβιοι να σχολιάζουν αν είναι για παράδειγμα εφαρμόσιμη ή μη η πυρομεταλλουργική μέθοδος στο κοιτασματολογικό πεδίο της ΒΑ Χαλκιδικής.

Έλεος από την μια και μπράβο από την άλλη που επιστρέφουμε σε φυσιολογικές καταστάσεις...

  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφαιρεστε το το κατευθειαν αυτος ειναι ο γιος του!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Από τον Δασολόγο κ. Δημήτριο Ζάγκα, έναν εκ των συμμετεχόντων στην ημερίδα ενημέρωσης για τους δασικούς χάρτες λάβαμε ένα email, σύμφωνα με το οποίο μας ενημέρωνε πως δεν έχει λάβει μέρος σε καμία ημερίδα αναφορικά με τα μεταλλεία και πως τον συγχέουμε με κάποιον άλλο.

Όπως επίσης μας κατέστησε σαφές, πως επειδή είναι ελεύθερος επαγγελματίας θα επιθυμούσε να αποκαταστήσουμε δημοσίως το λάθος που κάναμε.

Προφανώς και έχει συμβεί κάτι τέτοιο και ζητούμε ειλικρινή συγνώμη που δεν διακρίναμε έγκαιρα και κατά την διάρκεια αναδημοσίευσης του άρθρου του ιστολογίου metalleiachalkidikis. Κανένας άλλος δόλος δεν υπήρχε από την πλευρά μας.

Και πάλι ζητούμε συγνώμη.

Πολίτες Αριστοτέλη