Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ANTIGOLD ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ Γ. ΖΟΥΜΠΑ


Σε πολύ ήρεμα πλαίσια ολοκληρώθηκε η Σαββατιάτικη παρουσία των antigold στην Θεσσαλονίκη. 

Περίπου 150 άτομα διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης ενόψει της δίκης που αρχίζει την προσεχή Δευτέρα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο εργοτάξιο των Σκουριών τον Φεβρουάριο του 2017. 

Η πορεία διαμαρτυρίας για την δίκη των 21 ατόμων που θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ξεκίνησε από την πλατεία της ΧΑΝΘ και κατέληξε στην πλατεία Αριστοτέλους.


Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στην πορεία και ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς. σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης συμπαράστασης που εξέδωσε προχθές η δημοτική αρχή για τους 21 κατηγορουμένους.

Να σημειώσουμε πως οι antigold συλλογικότητες της Ιερισσού και της Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις συμπαράστασης και την προσεχή Δευτέρα έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι παραστάσεις του Καραγκιόζη συνεχίζονται. Η εμπλοκή και χρησιμοποίηση μικρών παιδιών δεν νομιμοποιεί ούτε δικαιώνει τους σκοπούς του antigold κινήματος. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίζουν το κυνήγι των μαγισσών εκφράζοντας στην τελική την καθαρή θεωρία του σύριζα ‘’φαινομενική προσέλκυση επενδύσεων προς τα έξω και εκδιωγμό των υφισταμένων’’. Η βιομηχανία της μεταλλευτικής είναι άσχετη και παντελώς αδιάφορη με τις δικαστικές περιπέτειες των μελών του εν λόγω κινήματος. Δυστυχώς για όλους αυτούς το ψέκασμα και η διατροφή με σανό, μόνο καλό δεν κάνει στην υγεία τους.

ΟΒΕΛΙΞ®