Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ


Η βουλεύτρια Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη σε μια ανακοίνωση συμπαράστασης και τόνωσης του ηθικού όσων δικάζονται την προσεχή Δευτέρα για την καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε στις Σκουριές στις 17 Φεβρουαρίου  του 2013 μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Είναι αδιανόητο μια τέτοια συμμετοχή σε ένα μη βίαιο αγώνα για ζωή να διώκεται και να δικάζεται, ενώ παράλληλα η εταιρία που αποδεδειγμένα πλέον παρανομεί σε όλα τα μέτωπα, να παραμένει στο απυρόβλητο..." και η ανακοίνωση πριν την ολοκλήρωση της λέει και κάτι ακόμη: 

"Αναμένω επίσης από την Ελληνική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων..."

Σε μια προσπάθεια απόλυτης κατανόησης των γραφομένων της κ. Ιγγλέζη γίνεται σαφές, πως κατά την άποψη της, όσοι αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου αδίκως θα καθίσουν, αφού δεν διέπραξαν ουδεμία βιαιότητα στον αγώνα τους ενάντια στην επένδυση. Πόσο μάλλον κακουργήματα και άλλα αξιόποινα αδικήματα. 

Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο η βουλεύτρια Χαλκιδικής δεν παραλείπει να υπενθυμίσει μέσα από την ανακοίνωση της στην Ελληνική δικαιοσύνη, πως πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με μια απόφαση που προφανώς δεν θα απέχει πολύ από την δική της άποψη, αν δεν ευθυγραμμίζεται πλήρως.

Αυτά κι αν δεν είναι φυσιολογικά πράγματα μέσα στην antigold κανονικότητα που ζούμε. Διαφωνεί κανείς; Ας το ξανασκεφτεί... 

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τις ανοησίες που βγαίνει και λέει το πιο πιθανό είναι να τους κάψει.