Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Πως είναι δυνατόν η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής που με ανακοινώσεις της έχει πάρει θέση ενάντια στην επένδυση της Ελληνικός Χρυσός να ζητάει οικονομική ενίσχυση από την Ελληνικός Χρυσός ύψους 50 χιλιάδων ευρώ;

Το είχαμε ακούσει μα δεν το πιστεύαμε, μέχρι που έφτασε στα χέρια μας το έγγραφο που δημοσιεύουμε αποκλειστικά οι «Εργολήπτες Χαλκιδικής».

Είναι μια επιστολή με την οποία ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος ζητάει από την Ελληνικός Χρυσός το ποσό των 50.000 ευρώ για να βοηθηθεί η τουριστική ανάδειξη της Χαλκιδικής στο εξωτερικό.

Πως γίνεται από τη μία να ζητάς λεφτά από μια εταιρεία και από την άλλη να ισχυρίζεσαι ότι πηγαίνεις στο πλευρό εκείνων που την πολεμούν με φανατισμό;

Πως μπορείς να λες ότι αυτή η επένδυση θα καταστρέψει τον τουρισμό της Χαλκιδικής και από την άλλη να ζητάς λεφτά από την επενδύτρια εταιρεία για να αναδείξεις τουριστικά την Χαλκιδική;

Η επιστολή της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής
προς την Ελληνικός Χρυσός, με την οποία ζητούσε οικονομική στήριξη.
Αναδημοσίευση από ergoliptesxalkidikis.blogspot


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτά να δείς πράγματα! Οι επαγγελματίες της περιοχής θυμόμαστε τον κύριο Τάσιο να ισχυρίζεται ότι η ένωση πήρε θέση κατά του χρυσού επειδή του το ζήτησαν σαν χάρη ξενοδόχοι ( 2 για την ακρίβεια ) από τα παραλιακά χωριά! Τελικά όπως αποδεικνύετε αυτοί του έκαναν την χάρη..Να γελάς και να κλαίς ταυτόχρονα με το χάλι μας. Τι κοινωνία είμαστε; Τόσο πολύ η μαρμίτα να μας διχάζει;

Ανώνυμος είπε...

Εσείς τί περιμένατε από αυτό το άτομο;
"Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα"!

Ανώνυμος είπε...

Που το βρίσκετε το περίεργο Πολίτες; Έτσι χτίστηκε το κομμάτι της κοινωνίας που δεν θέλει τα μεταλλεία. Έτσι μπορεί να χτίστηκε και το κομμάτι της κοινωνίας που θέλει τα μεταλλεία. Αν δεν τάξεις και αν δεν δώσεις στην Ελλάδα δεν πάς πουθενά. Ο σημερινός πολέμιος της επένδυσης μπορεί αύριο να γίνει φίλος της και το αντίθετο.

Κοινωνία για το ανάθεμα!

Ανώνυμος είπε...

Με μία επισήμανση:μαζί με το αίτημα αυτό συνυπολογείστε και τις δύο ξενοδοχειακές επενδύσεις,στον δήμο Αριστοτέλη και στον δήμο Σιθωνίας!άρα,το αφήγημα της καταστροφής και της μη δυνατότητας να συνυπάρχουν όλες οι παραγωγικές δραστηριότητες καταρρπτεται πανηγυρικά!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @23 Μαρτίου 2017 - 4:05 μ.μ.

Η περιέργεια δεν ανήκει σε εμάς. Να είσαι σίγουρος. Αυτός είναι ο τίτλος της ανάρτησης που αναδημοσιεύσαμε από τους "Εργολήπτες Χαλκιδικής".

Θα συμφωνήσουμε μαζί όμως στο ότι στην Ελληνική κοινωνία το αντάλλαγμα είναι κινητήριος δύναμη. Ο εχθρός του εχθρού σου πολύ εύκολα γίνεται φίλος σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, πολίτες, εσείς δεν ξέρετε ότι ο Τάσιος είναι πρώτος και καλύτερος στα τραπέζια της Ελληνικός Χρυσός; Συνδαιτημόνας με τα όλα του. Και με το χωροφύλακα και με τον αστυνόμο!

ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @23 Μαρτίου 2017 - 9:24 μ.μ.

Όχι δεν το γνωρίζουμε. Για την ακρίβεια δεν μας πολυενδιαφέρουν αυτές οι λεπτομέρειες, ασχέτως αν έχουν την σημασία τους. Το σίγουρο είναι πως ένα πρόσωπο με θεσμικό ρόλο και δημόσιο λόγο κρίνεται.