Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ANTIGOLD ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΚΑΡΑ

Ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς με φόντο το ερευνητικό γεωτρύπανο, του οποίου οι εργασίες διεκόπησαν κατ΄απαίτηση του.

Τη δράση και τη δόξα των εκκολαπτόμενων συναδέλφων τους στην πολιτική, το τελευταίο 20ημερο στην Τσικάρα ζήλεψαν, ως φαίνεται, ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς και δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.

Σήμερα το πρωί πήγαν και εκείνοι στην Τσικάρα για να ακτιβίσουν. Κοινώς να σταματήσουν τις ερευνητικές γεωτρήσεις του γεωτρύπανου με την απαραίτητη συνοδεία φωτογραφικών ντοκουμέντων. 

Επί της ουσίας όμως πήραν το νόμο στα χέρια προεκτείνοντας τα... υψηλά νοήματα που εξέπεμπε η χθεσινή ανακοίνωση του δήμου.Μια ανακοίνωση που το μόνο που δεν απαίτησε ήταν να αποχωρήσουν οικειοθελώς οι 2.000 εργαζόμενοι των μεταλλείων από τις εργασίες τους...

Με το παράλληλο σύμπαν που βρίσκονται κάποιοι δεν γίνεται να αναμετρηθείς. Είναι προνομιακός ο χώρος για εκείνους και άνιση η μάχη για όσους δεν επιθυμούν να βρίσκονται σε μια παράλληλη όσο και εικονική πραγματικότητα μαζί τους

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως από σήμερα μάλλον άρχισε για τους antigold ο προεκλογικός αγώνας για τις δημοτικές εκλογές του 2019

Προς τιμήν τους αυτή τη φορά δείχνουν σ΄όλη την κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις τους, που δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με τις αλήστου μνήμης εξαγγελίες του παραιτηθέντος δημάρχου Γιάννη Μίχου για "ενότητα", "κοινωνική συμφιλίωση" και "παραγωγική ανασυγκρότηση" της περιοχής.

Ένας είναι ο στόχος από το κατ' ευφημισμόν "Κίνημα Ανάπτυξης", που ανέλαβε από το 2014 την διοίκηση του Δήμου. Να σβήσει την μεταλλευτική δραστηριότητα από τον χάρτη της ΒΑ Χαλκιδικής και των Μαδεμοχωρίων.

Αν και έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2019, καλό θα είναι να θυμόμαστε, ότι η νυν δημοτική αρχή το μόνο αξιοπρόσεκτο έργο που έχει να παρουσιάσει  μέχρι σήμερα είναι η παραγωγή και η ανάπτυξη ακτιβισμού σε βάρος της πλέον αρχέγονης δραστηριότητας σε ολόκληρη τη Χαλκιδική, που δεν είναι άλλη από την μεταλλευτική, όπως επιβεβαίωσε και η χθεσινή επιστημονική ημερίδα στο ΑΠΘ.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε όσους μετανάστες και ακτιβιστές να δώσουν μεταδημοτεύσεις μετράνε αντίστροφα! Και εμείς μαζί τους. Τα παραμύθια τελείωσαν!

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν. Μέχρι να γίνουν οι εκλογές καλό θα ήταν να μην ακούμε ότι ακούμε και για τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. "ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ". Και πως βγήκαν τότε με 600 ψήφους διαφορά; Εδώ 400 ψήφους τους έδωσε η Αρναία. Γι' αυτό σιωπή μέχρι τον Οκτώβρη του 2019. ΌΠοιος θέλει να πεί κάτι με την ψήφο του...

Ανώνυμος είπε...

Μιλούμε για τη χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών.
Το θέμα είναι ότι οι ίδιοι "κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου", νομίζοντας ότι επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο!
Είναι τόσο μακριά νυχτωμένοι, που τους περνάει από το μυαλό να σχηματίσουν συνδυασμούς και να κατέβουν ξανά στις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!
Το χειρότερο είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται το φτύσιμο, την απομόνωση, την περιθωριοποίηση και τη λαϊκή οργή. Δε βλέπουν τίποτα πέρα από την καρέκλα, τα ταξίδια του Λευτέρη και τις αναθέσεις στους ημέτερους...