Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΡΩΓΜΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ: ΝΑ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!


Όταν η μικροπολιτική θριαμβεύει στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι αδύνατο να μην συμβαίνει το ίδιο και σε κατά τόπους πολιτικές σκηνές, που είναι η μικρογραφία της μεγάλης σκηνής.

Το εμπεδώσαμε και πάλι με αφορμή το ζήτημα των ρωγματώσεων της Στρατονίκης, όπου ο Δήμος σε ανακοίνωση που εξέδωσε 8 παραγράφων μόλις στην προτελευταία (!!!...???), δηλαδή την 7η παράγραφο, ενημέρωσε τους κατοίκους της Στρατονίκης για την επικείμενη άφιξη στον οικισμό επιστημονικού κλιμακίου από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών που θα κάνει αυτοψία και καταγραφή της κατάστασης.

Στις προηγούμενες παραγράφους της ανακοίνωσης, αλλά μέχρι και την τελευταία (!!!), ο Δήμος μάλωνε τον κοινοτάρχη της Στρατονίκης Γιάννη Μαρκογιαννάκη, επειδή τόλμησε να υπενθυμίσει στους συγχωριανούς του με ανοιχτή επιστολή την 8μηνη καθυστέρηση της δημοτικής αρχής σε σχέση με τις δεσμεύσεις της για την έγκαιρη επιστημονική αντιμετώπιση του ζητήματος των ρωγματώσεων και την γενικότερη προβληματική στάση της σε θέματα που αφορούν την καθαριότητα και την ύδρευση του οικισμού...

Ας μην απογοητευόμαστε περισσότερο φίλες και φίλοι. Είναι ανίατη η κατάσταση μας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη. 

Πατώντας κλικ εδώ μπορείτε να διαβάστε την απάντηση του Κοινοτάρχη της Στρατονίκης μέσω του blog "Εργολήπτες Χαλκιδικής" αλλά και την επιστολή του κοινοτάρχη προς του συγχωριανούς του, που ως φαίνεται ώθησε την δημοτική αρχή να ενεργήσει δραστικά για κάτι που καθυστερούσε επί 8 ολόκληρους μήνες.

Κάτι είναι κι' αυτό!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους έπιασε μεγάλη βιασύνη στο δήμο για την Στρατονίκη. Η διαιτησία για τα μεταλλεία τα κάνει όλα να πηγαίνουν πιο γρήγορα!

Ανώνυμος είπε...

Τους έκανε άνω κάτω ο πρόεδρος. Τρέχουν συνεχώς πίσω από τις επιλογές του, αλλά είναι πολύ αργοί.

Ανώνυμος είπε...

Στην επιστολή του ο πρόεδρος, λέει οτι ο δήμαρχος υποσχέθηκε μπροστά στους τοπικούς συμβουλους, οτι θα επισκευθεί σε μια βδομάδα την Στρατονίκη. Τώρα που πέρασαν οχτώ μηνες και δεν πήγε καθόλου στο χωριό, τι έχει να πει;.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, θα στειλεις κάνα υπάλληλο να σκουπίσει στην Στρατονίκη η θα μας πνίξουν τα σκουπίδια. Η πλατεια είναι χάλια. Άιντε, μονο τα λεφτά μας περνεις.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τι μου είπε ένας φίλος. Όσοι ασχολούνται με την Στρατονίκη, πρεπει να έχουν μεγάλα ....κοτσια για να αντεχουν. Σε ερώτηση μου, γιατί το λες μου είπε οτι ηδη τρια παληκάρια έγιναν λαγοί. Ο πρώτος, πρωην τοπικός σύμβουλος έκανε εγραφη δήλωση μετάνοιας μέσω internet μετα την μεγάλη πορεία της Αθήνας. Ο δεύτερος (ο παραιτηθείς δήμαρχος) άντεξε πεντε μηνες και έφυγε. Ο τριτος, τοπικός συμβουλος του παρετηθεντος δημαρχου, άντεξε 8-9 μηνες και έφυγε.Μάλλον έχει δίκαιο ο φίλος. Θέλει αντερα το άθλημα. Όσοι δεν μπορούν ας καθονται στο σπίτι τους.