Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ... #SKOURIES ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ...


Ένας αναγνώστης μας ο κ. Γιάννης Βουρδούνης μας παρακάλεσε να δημοσιεύσουμε την ανοιχτή επιστολή που έστειλε προς το ιδρυτικό μέλος του ΕΠΑΜ οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη για το μεταλλευτικό ζήτημα της ΒΑ Χαλκιδικής.

Ο αναγνώστης μας με αυτή την επιστολή επιχειρεί να επισημάνει τόσο στον Δημήτρη Καζάκη όσο και στα συλλογικά όργανα του πολιτικού φορέα γεγονότα και λεπτομέρειες που πιθανώς τους διέφυγαν με αποτέλεσμα με ψήφισμα τους να τάσσονται κατά του επενδυτικού έργου.

Πριν διαβάσετε την επιστολή του κ. Βουρδούνη αξίζει να γνωρίζετε ότι ο ίδιος είναι μηχανικός μεταλλείων. Εργαζόταν μέχρι και πέρσι στα μεταλλεία και συμμετείχε ενεργά σ' όλες τις κινητοποιήσεις για την συνέχιση της επένδυσης. Ο ίδιος όπως αναφέρει μέσα στην επιστολή του ανήκει στο ΕΠΑΜ, όμως έχει απογοητευτεί από την πολιτική στήριξη που παρέχει στους πολέμιους των μεταλλείων.

Μέσα στην επιστολή του γίνεται μια ιστορική αναδρομή των τελευταίων ετών τα οποία κύλησαν μέσα στην απόλυτη ένταση. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή παρερμηνειών το ότι δημοσιεύουμε την ανοιχτή επιστολή του δεν σημαίνει ότι ταυτιζόμαστε ή υιοθετούμε τις απόψεις του φίλου του blog.

Ακολουθεί η επιστολή, η οποία έχει ήδη δημοσιευτεί στο F/B. Για να την διαβάσετε καλύτερα κάνετε κλίκ πάνω στην εικόνα.