Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΑ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΑ - ΝΕΚΡΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥ


Μια νέα τραγική είδηση βύθισε στο πένθος την κοινωνία των Μαδεμοχωρίων. Δύο γυναίκες 43 ετών και 76 ετών αντίστοιχα έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο Παλαιοχωρίου, μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο ΙΧ.

Οι νεκρές γυναίκες είναι η σύζυγος και η μητέρα μεταλλωρύχου, οι οποίες επέβαιναν στο αγροτικό φορτηγάκι με κατεύθυνση προς Παλαιοχώρι, ενώ εκτός κινδύνου είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός και η συνεπιβάτης του ΙΧ, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση σ' αυτόν τον κόμβο, ο οποίος εκτός από το σημερινό δυστύχημα μετράει ακόμη 7 τροχαία ατυχήματα μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων από την παράδοση του στην κυκλοφορία.

Αύριο στις 9 το πρωί οι κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων θα κλείσουν τον κόμβο σε ένδειξη πένθους αλλά και διαμαρτυρίας για το χαμό των δυο γυναικών, αφού όπως υποστηρίζεται ο δρόμος έχει παραδοθεί ημιτελής και κακοφτιαγμένος.

Πηγή ανάρτησης: ergoliptesxalkidikis



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο ύπουλοι όσοι εμπλέκονται με την περιοχή και αδίστακτοι σε βάρος της μεταλλευτικής που αναρωτιέμαι αν υπάρχει δόλος από την πλευρά όσων παρέδωσαν και παρέλαβαν το δρόμο σ΄αυτή την κατάσταση. Για να γίνει δυστύχημα με τα φορτηγά που πηγαινοέρχονται από και προς τις Σκουριές. Για να έχουν να λένε!
Αναρωτιέμαι...