Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Σήμερα το πρωί κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων απέκλεισαν συμβολικά για μισή περίπου ώρα τον κόμβο του Παλαιοχωρίου.

Μ' αυτό τον τρόπο θέλησαν να εκφράσουν την διαμαρτυρία αλλά και τη λύπη τους για το χαμό των δύο γυναικών και τον τραυματισμό ακόμη 2 ατόμων χθες το απόγευμα, μετά από τροχαίο δυστύχημα σ' αυτό το σημείο καρμανιόλα, όπως έχει εξελιχθεί, αφού μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από την παράδοση του έχει χαθεί κυριολεκτικά το μέτρημα από τροχαία ατυχήματα που έχουν σημειωθεί με αποκορύφωμα τη χθεσινή θανατηφόρα πλαγιομετωπική σύγκρουση 2 οχημάτων.

Οι κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής υποστηρίζουν ότι ο δρόμος είναι γεμάτος κακοτεχνίες, ενώ παραδόθηκε χωρίς να έχει ολοκληρωθεί και καλούν τις αρχές να τον θέσουν εκτός λειτουργίας έως ότου γίνουν σ' αυτόν οι παρεμβάσεις που πρέπει για να τον καταστήσουν λειτουργικό και ασφαλή για τους διερχόμενους οδηγούς.

Για το θέμα εξέδωσαν ανακοινώσεις τόσο ο δήμος, όσο και η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Αριστοτέλη, τις οποίες μπορείτε αντίστοιχα να διαβάσετε πατώντας κλικ ΕΔΏ και ΕΔΏ.

Οι δύο γυναίκες ήταν μητέρα και σύζυγος μεταλλωρύχου. Καλό παράδεισο να έχουν και κουράγιο ευχόμαστε στους οικείους τους.



1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανύπαρκτη δημοτική αρχή με το μόνο που έχει άποψη και σχέση είναι με το πως θα βάλει λουκέτο στο μεταλλείο. Ακούς εκεί να λεει ως δικαιολογία για την αχρηστοσύνη της ότι δεν συμμετείχε στην ωρίμανση της μελέτης του έργου; Δεν ντρέπονται να λένε τέτοιες δικαιολογίες;