Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

#SKOURIES: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ANTIGOLD ΣΤΑ Ν. ΡΟΔΑ...


Τεράστια απογοήτευση επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια των antigold, όπως μαθαίνουμε, Το πάρτι οικονομικής ενίσχυσης που διοργάνωσαν την Παρασκευή το βράδυ στα Ν. Ρόδα για όσους αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις δεν πήγε καθόλου καλά.

Για την ακρίβεια χειρότερα δεν μπορούσε να πάει. Αν και βρισκόμαστε στην κορύφωση της καλοκαιρινής περιόδου με πάρα πολλούς επισκέπτες Έλληνες και ξένους να κατακλύζουν τους παραθαλάσσιους οικισμούς της Ανατολικής Χαλκιδικής και το χρηματικό αντίτιμο της εισόδου στο πάρτι ήταν στα 5 ευρώ, το παρόν έδωσαν περίπου 20 άτομα!!!


Αυτό όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σοβαρούς τριγμούς στους κόλπους της antigold κοινότητας, με εκατέρωθεν βέλη και βαρύτατους χαρακτηρισμούς να ανταλλάσσονται μεταξύ συντρόφων και αγωνιστών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για το ποιος ή ποιοι έχουν την ευθύνη για το ανεπανάληπτο φιάσκο που σημειώθηκε μέσα σε ιδανικές συνθήκες για προσέλκυση κόσμου και οικονομικής επιτυχίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης των antigold είτε στη Χαλκιδική, είτε στη Θεσσαλονίκη παρευρίσκονται τρεις και ο κούκος

Έχει γίνει συνήθεια στους ίδιους πλέον. Ελπίζουμε όμως το προχθεσινό βατερλό να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τόσο από την κυβερνητική βουλεύτρια όσο και από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Αριστοτέλη, οι οποίοι στο όνομα της τοπικής κοινωνίας επί της ουσίας πολεμούν και δείχνουν έλλειψη σεβασμού απέναντι στην πραγματική κοινωνία, που είναι η πολυπληθής κοινότητα των Μαδεμοχωρίων.

Μακάρι να αλλάξουν στάση το συντομότερο δυνατόν. Οι άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης το έχουν ανάγκη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον επιχειρηματία που σκλάβωσε το μαγαζί του παρασκευή βράδυ 18 Αυγούστου για 2 τραπέζια τον σκέφτηκε κανείς; Όλα και όλοι μαζί για τον αγώνα, αλλά στα κερατιάτικα χωριστά ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Παρά το φιάσκο το μαγαζί είναι εξαιρετικό. Ο επιχειρηματίας πολύ σοβαρός και παρά το ότι είναι κατά της επένδυσης πολλοί από τα Μαδεμοχώρια πάνε για μπάνιο ή για ποτό. Όταν βέβαια το επιτρέπουν οι συνθήκες γιατί κάτι ψευτονταήδες παραμονεύουν για τσαμπουκάδες.

Ενωτικός είπε...

Οι κατα της εξορυξης, καταφεραν να διασπασουν το κινημα με την συμπεριφορά τους προς τους ιδιους τους συναγωνιστές τους. Προδοτης οποιος βαζει στο μαγαζι του εργαζόμενο της ελ ντοραντο, προδότης οποιος μιλαει σε εργαζόμενους ή κανει παρεα με αυτους, προδοτης οποιος δεν ακολουθει σε καθε δραστηριότητα ειτε ειναι πορεια ειτε κατι αλλο. Μονοι τους καταφεραν να απομονωθούν απο την πλειοψηφία του κοσμου που ειναι κατα της εξορυξης. Μόνοι τους ας βρουν και την λυση να ενώσουν και παλι τον κοσμο αν και με τους τσαμπουκαδες και την στοχοποίηση των συναγωνιστών τους το μόνο που καταφέρνουν ειναι να κάνουν την εταιρία να τρίβει απο ικανοποίηση τα χερια της. Παρακαλω να περασει και η αλλη αποψη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που πηγαίνουν για μπανιο και ποτό,δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι των Μαντεμοχωρίων,αλλά φυτευτοί εργαζόμενοι,από άλλα μέρη της χώρας που δεν έχουν γνώση του ιστορικού της περιοχής.Εργαζόμενοι που ούτε καν μένουν στα χωριά μας και δεν αφήνουν φράγκο στα Μαντεμοχώρια.Όσοι πάλι μένουν εδώ,σε σπίτι της εταιρίας βέβαια,Παρασκευή μόλις σχολάσουν,παίρνουν το εταιρικό αυτοκίνητο (με γεμάτο ρεζερβουάρ από τα εντός εταιρίας πρατήρια) και γίνονται καπνός στα μέρη τους.Για άλλη μια φορά λοιπόν,συγχαρητήρια στην εταιρία για τον τρόπο επιλογής προσωπικού.Λες και δεν έχει κόσμο άνεργο από τα μέρη μας.Είναι άραγε τυχαίο,ότι ούτε ένα στέλεχος της εταιρίας (πλην ενός διευθυντικού),δεν είναι από την περιοχή;Ελπίζουμε και ευχόμαστε,τα κατάλοιπα του πρώην κατεστημένου,σιγά σιγά να αποδομηθούν.