Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ 2015: "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ" - Κ. ΙΓΓΛΕΖΗ 2017: "ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ?" (ΒΙΝΤΕΟ)


Αν στην ιατρική επιστήμη υπήρχε η ειδικότητα του ειδικού αμνησιολόγου, από χθες το μεσημέρι θα ήταν περιζήτητος στη ΒΑ Χαλκιδική. Σ' αυτόν θα κατέφευγαν τόσο οι υπέρμαχοι της μεταλλευτικής επένδυσης και δραστηριότητας, όσο και οι πολέμιοι της, μετά απ' αυτά που είπε η Κατερίνα Ιγγλέζη στο ΣΚΑΪ.

Ως γνωστόν, η βουλεύτρια Χαλκιδικής μεταξύ άλλων είπε: "Είπα εγώ ότι θέλω να φύγει ολόκληρη η επένδυση;" . Στο άκουσμα αυτής και μόνο της φράσης χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου Αριστοτέλη ένιωσαν ζαλάδες και πονοκεφάλους, καθώς την ίδια στιγμή αντηχούσε στο μυαλό τους τα όσα είπε η ίδια μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ τον Ιανουάριο του 2015:

"Στις 25 Ιανουαρίου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σταματάει την καταστροφική επένδυση. Οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία που θα απολυθούν από την Ελληνικός Χρυσός θα απορροφηθούν στις 300.000 θέσεις εργασίας από πιλοτικά προγράμματα που θα προκύψουν μέσα στα επόμενα 2 χρόνια .Γι' αυτό έχει δεσμευτεί και ο Αλέξης Τσίπρας μπροστά στο δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο".

Ποια να πιστέψουμε τώρα; Την Κατερίνα Ιγγλέζη του 2015 ή την Κατερίνα Ιγγλέζη του 2017, η οποία όσο περνάει ο καιρός η γλώσσα που χρησιμοποιεί θυμίζει τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε προεκλογικά ο παραιτηθείς μετεκλογικά από τη θέση του δημάρχου Αριστοτέλη Γιάννης Μίχος; Η Κατερίνα Ιγγλέζη σε στιγμές πολιτικής ενηλικίωσης απαντάει στην Κατερίνα Ιγγλέζη του 2015;

Κατά την άποψη μας, πρόκειται για ένα εξαιρετικά προσεγμένο παιχνίδι των λέξεων, των οποίων η διπλωματική χρήση αδυνατεί να κρύψει τις πραγματικές προθέσεις αυτών που επιλέγουν να τη χρησιμοποιούν, όταν υπάρχει βίντεο με δηλώσεις σαν αυτές που έκανε η κ. Ιγγλέζη τον Ιανουάριο του 2015 στη Μ. Παναγία.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πιο τρομερό όλων όσων είπε στην κυριολεξία είναι οι 300000 θέσεις που θα δημιουργούσε η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ. Και την χειροκρότησαν!!! Κιμ ΠΑΤΑ ΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Η μόναδική επιλογή των antigold για τη δημαρχία η Ιγγλέζη. Όλοι οι άλλοι έχουν καεί.