Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΕΤΧΑ: ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ANTIGOLD ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΟ 1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Στον αέρα βρίσκεται το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Χαλκιδικής που είναι να γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στα Μουδανιά υπό την αιγίδα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής (ΑΝΕΤΧΑ).

Όπως πληροφορούμαστε οι antigold έχουν βάλει στην κυριολεξία λυτούς και δεμένους, καλούς, κακούς αλλά και τραμπούκους στο παιχνίδι της ματαίωσης της χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός στο συνέδριο.

Το σκηνικό της τεχνητής πόλωσης με σκοπό ακόμη και τη ματαίωση του συνεδρίου, αν δεν γίνει άρση της χορηγίας, άρχισε από το πρωί στον Πολύγυρο, όταν 50 άτομα πήγαν στα γραφεία της ΑΝΕΤΧΑ και απαίτησαν από το προεδρείο και τα μέλη της να πάρουν πίσω την απόφαση τους, που θέλει την Ελληνικός Χρυσός πλατινένιο χορηγό στην εκδήλωση και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Δημήτρη Δημητριάδη να έχει προγραμματισμένη ομιλία το Σάββατο το απόγευμα.

Στην συνέχεια ήρθε η γνωστή δήλωση της κυβερνητικής βουλεύτριας Κατερίνας Ιγγλέζη που επειδή δεν συμφωνεί με αυτή τη χορηγία θα απείχε από το συνέδριο για λόγους διαμαρτυρίας, ρίχνοντας επί της ουσίας λάδι στη φωτιά, που οι ακραίοι κύκλοι δεν ήθελαν και πολύ για να ανάψουν...

Στο τέλος ήρθε η πληροφορία που μας μετέδωσε το πάντα έγκυρο ΜΟΝΟ σε τέτοια θέματα antigoldgr. org, που θέλει τον δήμαρχο Προποντίδας Μανώλη Καρρά να μην δίνει τη συγκατάθεση του για τη χρήση του πολιτιστικού κέντρου από την ΑΝΕΤΧΑ για το συνέδριο, αν παραμείνει η χορηγία της Ελληνικός Χρυσός!!!



Αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο για να φτάσουμε στο σημείο ο δήμαρχος Προποντίδας, όπως έγραψε στο twitter "το Π.Ο.Σ." ( "παρατηρητήριο οικοδομικών συμφερόντων") να πάρει μια απόφαση που δεν έχει καμία λογική εξήγηση, πέρα από τις γνωστές antigold αιτιάσεις και πρακτικές που λατρεύουν να δημιουργούν το γνωστό τοξικό τους κλίμα.

Ένα κλίμα που η πολιτεία μας ανέχεται εδώ και 20 χρόνια δεχόμενη τη βίαιη καταπάτηση θεσμών και αξιών στο όνομα ενός παρασιτικού μηδενισμού, που δεν προσφέρει τίποτα στον τόπο πέρα από εκφοβισμό, μισαλλοδοξία, εντάσεις και ταραχές.

Ας μην μιλήσουμε για ανάπτυξη λοιπόν και ας αναπτύξουμε τις αρετές του τραμπουκισμού σε όλο τους το φάσμα. Οι ηχηρές μειοψηφίες, όπως οι antigold,  έχουν τον τρόπο τους στο να επιβάλλουν το λόγο τους, έτσι ώστε να μην ακουστεί η άποψη που κάποιοι τους έμαθαν να μην την σέβονται και να μην την ακούν για χάρη της... δημοκρατίας, της... περιβαλλοντικής ευαισθησίας, της κοινωνικής... ανοχής.

Όλοι οι υπόλοιποι να μην ξεχάσουμε στο τέλος του μήνα να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο κράτος. Έχει κι αυτό τις υποχρεώσεις του...

Επι του πιεστηρίου: Όπως μετέδωσε το πάντα έγκυρο ΜΟΝΟ σε τέτοια θέματα antigoldgr.org η ΑΝΕΤΧΑ δεν δέχεται τελικά την χορηγία της Ελληνικός Χρυσός.



Ανακούφιση στις τάξεις των "δημοκρατών - κοινωνιστών" antigold. Δεν θα ακουστεί η άποψη της μεγαλύτερης επενδύτριας εταιρείας της Χαλκιδικής στο συνέδριο. Τεράστια επιτυχία!

ΥΓ. Μετά απ' αυτή την εξέλιξη θέλουμε να ελπίζουμε ότι η κ. Ιγγλέζη θα πάρει πίσω την απόφαση της για αποχή για το συνέδριο λόγω της χορηγίας της Ελληνικός Χρυσός.

Μακάρι να πάει και να πάρει και το λόγο και να μιλήσει για ανάπτυξη, είτε όπως την οραματίζεται εκείνη, είτε όπως την οραματίζεται η κυβέρνηση για τη Χαλκιδική. Αν ταυτίζονται και οι δύο απόψεις, ακόμη καλύτερα!





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλασική συνταγή antigold - συριζανελ. Όταν δεν παίρνει ο άλλος από λόγια αναλαμβάνουν δράση τα μπάχαλα... Να πάει η σούπερ ρίνα να μιλήσει για ανάπτυξη με φασόλια γίγαντες... Για γέλια και για κλάματα η φάση που ζούμε με αυτούς τους "αγωνιστές".

Ανώνυμος είπε...

Τα λάθη είναι της ΑΝΕΤΧΑ. Δεν ακυρώνεις ποτέ χορηγία τα χρήματα της οποίας έχεις ξοδέψει και επίσης δεν χρειαζόταν να κάνει το συνέδριο στα Μουδανιά. Ο Πολύγυρος που είναι η έδρα της είναι μια χαρά και με δημάρχους με έχουν κότσια και δεν φοβούνται antigold τραμπουκισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο η αλητεία και η φασιστική νοοτροπία των antigold. Είναι και αδυναμία κάποιων ανδρών που φέρουν θεσμική ευθύνη να φανούν αντάξιοι των ρόλων και των θέσεων που έχουν.

Αυτά όμως συμβαίνουν όταν δημόσια αξιώματα καταλαμβάνουν μέτριοι και όχι άριστοι.

Ανώνυμος είπε...

Και δυστυχώς η Χαλκιδική έχει πέσει στα χέρια μόνο των κακών και στην καλύτερη περίπτωση των μέτριων!