Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟ ΟΡΟΣ "ΚΑΚΑΒΟΣ" ΕΧΕΙ... ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ - ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΟ ΟΡΟΣ"!!!

Η επιμονή του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής σ' αυτό το σοβαρό γεωγραφικό λάθος δημιουργεί ερωτηματικά

3 ολόκληρες εργάσιμες μέρες και ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο πέρασαν από τη δημοσίευση μας σχετικά με το λάθος (;;;;), ή την διάθεση (;;;;), αν θέλετε του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής (Τ.Ο.Χ.) να αλλάξει την ονομασία του όρους "Κάκαβος" της ΒΑ Χαλκιδικής και να του δώσει... νέα ονομασία. που δεν είναι άλλη από αυτή του "Στρατονικού Όρους"!

Και όμως αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε δεν στάθηκε αρκετό για τους ανθρώπους του Τ.Ο.Χ. έτσι ώστε να μπουν στη διαδικασία να διορθώσουν ένα λάθος που βγάζει μάτι στην επίσημη ιστοσελίδα τους, που όσο και αν φαίνεται ή ακούγεται ασήμαντο για εκείνους δεν επιτρέπεται να το κάνει ένας φορέας που θέλει να προβάλει τη Χαλκιδική εντός και κυρίως εκτός των Ελληνικών συνόρων.

Και η δυσμενής εντύπωση μεγαλώνει καθώς σε τέτοια ζητήματα που αφορούν τη σωστή προβολή της Χαλκιδικής στην ξένη τουριστική αγορά δε χωρούν εγωισμοί και τα όποια λάθη μπορούν και πρέπει να διορθώνονται.

Εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με μια προβολή ενός μέλλοντος που γνωρίζουν αποκλειστικά οι άνθρωποι του Τ.Ο.Χ. και θέλει το όρος Κάκαβος να αλλάζει ονομασία προσεχώς και να ονομάζεται Στρατονικό Όρος!!!

Περίεργη από κάθε άποψη η στάση του Τ.Ο.Χ.


Η υποσελίδα στην ιστοσελίδα του ΤΟΧ που κατά τη... γεωγραφία του θα έπρεπε να αναφέρει ότι το Στρατονικό Όρος είναι κοντά στη Μ. Παναγία και όχι στα Στάγειρα όπως είναι κανονικά !!!


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο δήμος Αριστοτέλη δεν θα έπρεπε να πάρει θέση και να ζητήσει από τον οργανισμό να διορθώσει το λάθος του; Τι αδιαφορία είναι αυτή;