Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Σ' ΟΛΟΥΣ


Σε μια χώρα της οποίας η καθημερινότητα είναι απείρως προβληματική για την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της, αυτές οι μέρες των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς αναμένονται όπως ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή ένα παγωτό μέσα στην κάψα του καλοκαιριού.

Είναι μια χρήσιμη ανάπαυλα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορούμε να εκτιμήσουμε πράγματα τα οποία ξεχνάμε πόσο σημαντικά είναι για την εξέλιξη της ζωής και της προσωπικής ισορροπίας μας.

Είναι οι στιγμές που μπορείς να ζήσεις με την οικογένεια, τους αγαπημένους και τους φίλους σου. Επίσης, είναι η μεγάλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ότι κανένα υλικό αγαθό δεν έχει μεγαλύτερη αξία και σημασία από την υγεία ή την αγάπη που μπορείς να δώσεις αλλά και να πάρεις.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της γεννήσεως του Θεανθρώπου, ευχόμαστε ειλικρινά να γεμίσει, όλους τους συνδημότες μας με αγάπη, ελπίδα, αντοχή και πίστη για καλύτερες ώρες και μέρες, όπου αδερφωμένοι, ομονοούντες και αλληλέγγυοι, θα δώσουμε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας για την ανάπτυξη και τη δημιουργική προοπτική του τόπου μας. 

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Σ'ΟΛΟΥΣ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Πολίτες,
Χρόνια σας Πολλά και σας ευχαριστούμε για την αντικειμενική ενημέρωση στα θέματα ανάπτυξης της Β.Χαλκιδικής. Είμαστε μαζί σας.
Εύχομαι το 2018 να είναι αφετηρία θετικών εξελίξεων στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή μας. Καλή και ευλογημένη Χρονιά.
ΟΒΕΛΙΞ(R)

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Θα σταθούμε όμως στις ευχές μας και θα συνευχηθούμε και εμείς από την πλευρά μας αυτές οι ευχές να πιάσουν τόπο.

Καλά Χριστούγεννα και ακόμη καλύτερη νέα χρονιά!

ΠΑ