Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 500.000 ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΥΠΕΡ #SKOURIES???


Αν υπάρχουν κάποιοι αυτή την περίοδο στην Βόρειο Ελλάδα, που είναι πολύ θυμωμένοι αλλά και αμήχανοι συνάμα εξαιτίας του τεράστιου συλλαλητηρίου που έγινε την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν είναι άλλοι από τους φανατικούς πολέμιους της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική, κατά κόσμον antigold.

Η αιτία είναι προφανής. Χιλιάδες κάτοικοι της Χαλκιδικής, είτε συμφωνούν, είτε διαφωνούν με την επένδυση, είτε εργάζονται στα μεταλλεία, είτε όχι, κατέβηκαν μαζικά στη Θεσσαλονίκη απελεύθεροι από τις κορώνες χειραγώγησης των antigold και αυτό φάνηκε από την απουσία σχετικών πανό και άλλων τρικ που συνηθίζουν να επιβάλουν οι antigold σε κάθε δυνατή ευκαιρία για να προπαγανδίσουν τις αντιμεταλλευτικές απόψεις τους.


Όσο και αν προσπάθησαν στις μέρες που προηγήθηκαν πριν την διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, να δηλητηριάσουν το κλίμα δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε ένα σοβαρό λόγο που να καθιστά εφικτή τη σύνδεση των ακατάληπτων αερολογιών που έχουν οικοδομήσει ως επιστημονικοφανές σώμα επιχειρημάτων όλα αυτά τα χρόνια, με τα αίτια που οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες στο να συγκεντρωθούν κατά μήκος της παραλιακής ζώνης της Θεσσαλονίκης.

Αυτά που επινόησαν και δημοσίευσαν στα για να προκαλέσουν την γνωστή σύγχυση που επιδιώκουν για την κοινωνία, απλά τα παραθέτουμε και τα συμπεράσματα ανήκουν σε εσάς φίλοι αναγνώστες. 


Στο τέλος επιφανή στελέχη τους κατέληξαν να πάνε σε αντισυγκέντρωση που έγινε την ίδια ώρα στην πόλη κατά της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και η οποία όπως ακούγεται δεν είχε ούτε 100 άτομα.

Κομματική συνιστώσα πλέον οι antigold και αν…






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάτε και εσείς και εμείς και όλοι μας πως αυτή η δημοτική αρχή που από το 2014 χαιρετίζει, καλωσορίζει, φιλοξενεί και στηρίζει τον κάθε αναρχομπάχαλο που έρχεται στον τόπο μας για να δώσει την αλληλέγγύη του στους ντόπιους αντιγκολντ δεν έγραψε ούτε μια λέξη για το καυτό θέμα της Μακεδονίας μας
Έχουν γνώση οι φύλακες; Καταλάβαμε όλοι με ποιούς έχουμε μπλέξει;

Ανώνυμος είπε...

Όπως ο δήμος Αριστοτέλη έτσι και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει χάσει την πολιτική νομιμοποίηση της. Το κακό ή καλό είναι ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν αργότερα από τις βουλευτικές.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ λογική η άνοδος και η πτώση των antigold. Ήταν τυχεροί γιατί οι φούσκες τους βρήκαν πρόσφορο έδαφος χάρη στη δυναμική και την έλξη που ασκούσε στην κοινωνία ο αντιμνημονιακός λόγος και η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ. Και για τους ΑΝΕΛ ισχύει το ίδιο.

Τώρα καταρρέει με κρότο η κυβέρνηση και μαζί της όλες οι φούσκες σε μορφή κοινωνικού κινήματος.

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες και να ήθελαν οι antigold να πουλήσουν πατριωτισμό, όπως πουλάνε οικολογία και ευαισθησία για το περιβάλλον θα ήταν πολύ δύσκολο. Αν όχι ακατόρθωτο.

Αν τους έβλεπαν τα αφεντικά τους στο συλλαλητήριο θα τους έκοβαν τα αργύρια με τα οποία κάνουν ζωάρα στην ελλάδα στην χειρότερη κρίση της μετά την κατοχή και χειρότερη ίσως.Άλλοι ίσως θα έπεφταν και θύματα εκφοβισμού. Επομένως δείξτε μια κατανόηση. Και αυτοί τώρα διαπιστώνουν ότι έχουν εγκλωβιστεί.

Υγ. Για να εξηγούμαστε. Το σχόλιο αφορά όσους antigold έχουν πατριωτική συνείδηση και ξέρω αρκετούς στην Ιερισσό και τα Ν. Ρόδα. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που δείχνουν να έχουν πάρει ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Ελπίζω σε δημοσίευση.