Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ANTIGOLD: OTAN ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ! #SKOURIES


Το πανό που απεικονίζεται στην φωτογραφία της ανάρτησης μας ήταν κι αυτό μεταξύ άλλων εκατοντάδων στο τεράστιο συλλαλητήριο που έγινε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και κανονικά έγραφε: "Η Ελλάδα δεν πωλείται γιατί την έχει αγοράσει ο Χριστός".

Ένα antigold τρολ προφανώς σφόδρα ενοχλημένο από την μέγιστη αλήθεια που ανέδειξε η πρόσφατη ανάρτηση μας με τίτλο: "500.000 λαού και ούτε ένα πανό υπέρ #Skouries???" μπήκε στη διαδικασία να παραποιήσει τη λέξη "Χριστός" επάνω στην φωτογραφία για να φέρει το νόημα του πανό κοντά στα antigold ιδεώδη και το δημοσίευσε στο twitter εξής:"Η Ελλάδα δεν πωλείται γιατί την έχει αγοράσει ο χρυσός".

Άλλοι μπορεί να χαρακτηρίσουν έξυπνη, άλλοι χαζή, ή ακόμη και βέβηλη την παρέμβαση του antigold τρολ. Σημασία έχει ότι μόνο έτσι αποκτάει υπόσταση και νόημα η ζωή αυτών των ατόμων.

Είτε υποτιμώντας, κοροϊδεύοντας, βεβηλώνοντας τα πιστεύω των άλλων, είτε παραχαράσσοντας την αλήθεια και την πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό. Απλά να γίνει η δουλειά τους.

Κρίμα θα προσθέσουμε εμείς, που την ενεργητικότητα τους τη διοχετεύουν εξ ολοκλήρου σε αρνητικά πράγματα. Αλλά είπαμε... Μ' αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνονται την ύπαρξη τους αλλά και την δημιουργικότητα αυτά τα άτομα.

Στην πάνω φωτογραφία το πανό όπως ήταν στην πραγματικότητα.
Στην κάτω φωτογραφία όπως το παραποίησε η "antigold πραγματικότητα"


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί που εμφανίζουν την αθεία και τον ανθελληνισμό τους σαν κάτι το προοδευτικό και το μάγκικο.

Αυτά όμως έκαναν τον κόσμο ακόμη και μέσα στην Ιερισσό να τους βάλει στο περιθώριο σαν γραφικούς.

Ανώνυμος είπε...

Οι συριζαίοι - ανελίτες αντιγκολντ έσπειραν ανέμους. Να είναι έτοιμοι να θερίσουν θύελλες.