Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Γ. ΖΟΥΜΠΑΣ: "30 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ" - Λ. ΤΟΣΚΑΣ: "Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής Λάζαρος Τόσκας ήταν μεταξύ άλλων παρόντες στην κινητοποίηση που διοργάνωσαν κάτοικοι και φορείς της Ουρανούπολης διαμαρτυρόμενοι για την πλήρη αδιαφορία και εγκατάλειψη που εισπράττουν από όλους τους επίσημους φορείς της πολιτείας για τα έργα πνοής και ανάπτυξης που εκκρεμούν εδώ και χρόνια στον οικισμό τους.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ζουμπάς τόνισε στους κατοίκους ότι τόσο το έργο κατασκευής του λιμένα όσο και τα έργα συντήρησης της επικίνδυνης πλέον επαρχιακής οδού Τρυπητής - Ουρανούπολης είναι ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και είναι εγκλωβισμένα μέσα σ' έναν κυκεώνα εργολαβικών αστοχιών και γραφειοκρατικών γραναζιών.

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της στάσης που έχει τηρήσει απέναντι σ' αυτά τα προβλήματα, όταν κάποιοι κάτοικοι του διαμαρτυρήθηκαν, ότι ο δήμος τους έχει ξεχάσει υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος προσωπικά έχει πάει 30 φορές στην Αθήνα και σε υπουργεία για τα ζητήματα της Ουρανούπολης και θα κατεβεί και την προσεχή Δευτέρα. Ξεκαθάρισε όμως ότι είναι περισσότερο αισιόδοξος για την έναρξη και την ολοκλήρωση των έργων της συντήρησης της επαρχιακής οδού και λιγότερο για το λιμάνι, το οποίο είναι μια εξαιρετικά μπερδεμένη υπόθεση.

Από την μεριά του ο περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής με τον ΣΥΡΙΖΑ Λάζαρος Τόσκας χαιρέτησε την έναρξη των αγωνιστικών δράσεων των κατοίκων της Ουρανούπολης, τις οποίες χαρακτήρισε απολύτως απαραίτητες, καθώς "τόσο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όσο και ο ίδιος προσωπικά ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος δεν έχουν πάρει ζεστά το θέμα" επισήμανε.

Μάλιστα ο κ. Τόσκας επέρριψε και αδιαφορία στο πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου, καθώς όπως είπε εδώ και καιρό του ζήτησε να κλείσει συνάντηση εκπροσώπων των φορέων της Ουρανούπολης με τον κ. Τζιτζικώστα, τους το υποσχέθηκε ο κ. Γιώργος, αλλά αυτή η συνάντηση δεν έχει γίνει ακόμη εξαιτίας της αυτής της αδιαφορίας.

Ο εκπρόσωπος των κατοίκων και των φορέων της Ουρανούπολης κ. Τρύφων Μήτιντζης τόνισε πως οι διαμαρτυρίες των κατοίκων θα συνεχιστούν μέσα στο προσεχές διάστημα στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις τους.

* Η φωτογραφία της ανάρτησης μας είναι από το halkidikinews7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνουν στον κόσμο οι ΣΥΡΙΖΑΊΟΙ. Αν δεν ξεκινήσουν προχωρήσουν τα έργα αυτά με τόσο ευνοικές συνθήκες (δική τους κυβέρνηση, δήμο, περιφέρεια) και την μεγαλύτερη θητεία ever σε διάρκεια διοίκησης πότε θα γίνουν αυτα τα έρμα τα έργα. Αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση τους θα τον είχαν ξεσκίσει. Φτάνει με την κοροιδία.

Ανώνυμος είπε...

Παγκόσμια πρωτοτυπία. Δήμαρχος κυβερνώντος κόμματος αντί να έχει αναποδογυρίσει γραφεία, καρέκλες, τηλέφωνα, συρτάρια, τον κόσμο ολόκληρο δηλαδή για να λύσει το θέμα, αυτός διαδηλώνει στο πλευρό διαδηλωτών που ουσιαστικά διαδηλώνουν εναντίον του! Τα ύστερα του κόσμου, σύντροφοι! Οι συμμετέχοντες αλήθεια γιατί δεν τον ούργιαξαν; Ή μήπως κάνουν το χαζό; Γιατί χαζοί σίγουρα δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Αν έχει πάει ο Ζουμπάς 30 φορές στην Αθήνα για τις Σκουριές λογικά πρέπει να έχει κατεβεί τις 100πλάσιες. Που μετά να βρεί χρόνο για τα προβλήματα του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτιλα. Ο δήμαρχος δια δηλώνει ενάντια στην μη ικανότητα του δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΖΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ; ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα πανό στο χωριό, έγραφε "οχτώ χρόνια κοροϊδία". Σίγουρα ευνοούσε 4 χρόνια απο τον δήμαρχο (Παχτας) και 4 χρόνια απο τον περιφερειάρχη (Γιώργου). Μα θα μου πεις, ο σημερινός δήμαρχος δεν υπάρχει; Φυσικά δεν υπάρχει. Είπαμε δεν φταίμε εμείς. Οι άλλοι φταίνε οι κακοί. Όχι εμείς ρε, οι άλλοι.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ . . . ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ , ΤΟΤΕ . . . .

ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ << ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗ ΠΕΡΝΑΣ , ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΗ ΨΗΦΑΣ >> ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;